Nieuws

Pay.nl voorop in innovatieve ontwikkelingen iDEAL

iDEAL kondigt QR-betalingen aan.

iDEAL-beheerder Betaalvereniging Nederland, heeft op de valreep van 2015 in een interview met BNR aangekondigd in 2016 met een QR-code oplossing te komen zodat iDEAL-betalingen via de smartphone rechtstreeks in de internetbankieren-app af te ronden zijn.

Zijn dit toevallige ontwikkelingen? Of zijn de innovatieve oplossingen van Pay.nl een inspiratiebron geweest voor deze ontwikkelingen binnen de betaalmarkt? Al ruim anderhalf jaar betalen consumenten met grote regelmaat via de QR-code oplossingen Pay.nl:

image

Afrekenen in APP

In juni 2014 lanceerde Pay.nl al haar vernieuwde iDEAL-scherm waarop de klanten van RaboBank en ING door het scannen van een QR-code de betaling in de eigen internetbankierenapp kan afronden. Destijds waren dit de enige banken met de mogelijkheid om af te rekenen zonder random reader of e-reader. Inmiddels zijn er meer banken beschikbaar waarmee de in-app betalingen zonder verdere verificatie afgerond kunnen worden. Hier zijn we vanzelfsprekend een groot voorstander van, aangezien er tegenwoordig haast geen apparaat persoonlijker is dan een mobiele telefoon.

 

ideal-bankenkeuze-nieuw.jpg qr-code-Rabobank.jpg

qr-betaling2.png qr-betaling.png

Scannen en keuzevrijheid

Naast deze innovatieve manier van iDEAL-betalingen afronden is het natuurlijk helemaal mooi als uw klant de bestelling met een betaalmogelijkheid naar keuze kan afronden. Met de lente-update in begin 2015 voor de Pay.nl iOS app is de mogelijkheid voor een realtime QR-betaling al toegevoegd.

Bij het genereren van een transactie kan in de app een qr-code gegenereerd worden die de klant kan scannen om vervolgens de transactie via bijvoorbeeld iDEAL, Bancontact, Creditcard of zelfs één van de vele cadeaukaarten af te ronden. Bij Pay.nl vinden we het vanzelfsprekend dat u de klant centraal stelt en maximale keuzevrijheid op het gebied van betalen biedt.

Meer weten?

Ook profiteren van de innovatieve oplossingen van Pay.nl? Wilt u meer weten over de smartphone app of een van de vele betaalopties? Neem contact op met onze salesafdeling via 088 – 88 666 66, of maak kennis met Pay.nl in het gratis Pioneer Pakket.

Gerelateerd nieuws

Pay.nl verwelkomt nieuwe iDEAL bank: Moneyou
Lees verder
De opkomst van de QR betaling
Lees verder
Pay.nl verwerft Acquirerlicentie iDEAL
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.