Nieuws

PAY. is de Preferred Technology Partner voor Shopware 6

PAY. is de Preferred Technology Partner voor Shopware 6
Datum: 26 januari 2021

PAY. versterkt de samenwerking met Shopware als Preferred Technology Partner en als één van de aanbevolen betalingsverwerkers voor Shopware.

Shopware-6-logo.jpg

Shopware en PAY. bundelen hun krachten om door te groeien in Europa. Hierdoor kunnen Shopware-gebruikers de flexibele checkout van PAY. en de 42+ betaalmethoden voortaan eenvoudig in hun webshop integreren.

Shopware 6 verovert in hoog tempo heel Europa

Shopware is hét grootste e-commerce platform in Duitsland en ook volledig in Duitsland ontwikkeld. De laatste jaren is het systeem van Shopware volledig opensource geworden. Hierdoor kon Shopware nog harder groeien. Ondertussen heeft het e-commerce systeem heel Europa veroverd samen met een toegewijd netwerk van Shopware partners. PAY. is er daar één van. Shopware 6 is de nieuwste versie van dit systeem en biedt een volledig nieuwe omgeving voor het bouwen én beheren van webshops.

Foto-Ellen.png

Ellen Cruickshank, Partner Manager bij PAY. over de krachtige samenwerking tussen Shopware en PAY::

Met de eindgebruiker in gedachten hebben wij een flexibele, uitgebreide en toch eenvoudige plugin ontwikkeld. De PAY. plugin voor Shopware biedt meer dan 42+ betaalmethoden waaronder de steeds populairder wordende in3, Klarna en AfterPay. Daarbij sluit deze samenwerking goed aan op onze ambitie om de grootste omnichannel PSP van Europa te worden. Met Shopware 6 is het mogelijk om alle online en offline verkoopkanalen te integreren en met elkaar te laten communiceren die wij natuurlijk onder één dak kunnen verwerken. Dat is PAY. Vanzelfsprekend.''

Plug and Play - binnen 15 minuten live

Een Shopware webshop kan binnen enkele stappen worden opgezet. PAY. maakt het makkelijk voor de merchant om direct te starten met het ontvangen van betalingen dankzij een eenvoudige integratie. Zowel de online betalingen als de pinbetalingen in de fysieke winkels komen samen in één Admin portal van PAY. Verder biedt deze koppeling de volgende voordelen:

 • In-house Shopware 6 expert
 • Doordat PAY. in-house een eigen Shopware 6 expert heeft, kunnen merchants binnen no time live zijn met de plugin.
 • Dynamische koppeling
 • De dynamische koppeling met PAY. zorgt ervoor dat nieuwe betaalmethoden altijd direct beschikbaar zijn, wat deze plugin extra gebruiksvriendelijk maakt.
 • Flexibele checkout
 • Merchants kunnen zelf kiezen hoe ze hun checkout inrichten. Orderbedragen, bezorgopties en landen kunnen ingesteld worden om de meeste geschikte betaalmethoden te tonen. Ook kunnen zij een eigen beschrijving van de betaalmethoden meegeven.
 • Breedste aanbod aan gespreid- en achteraf betaalmethoden
 • In3, AfterpPay, Klarna, Billink, CreditClick én SprayPay 
 • Sturen op productdata
 • Alle productdata komt in de Admin van PAY. binnen. Zo wordt het voor de merchant heel inzichtelijk wat voor transacties er worden verwerkt en welke betalingsvoorkeuren de consumenten hebben.
 • Eenvoudige configuratie
 • Binnen 3 stappen kun je beginnen met het ontvangen van betalingen!
 • Abandoned basket
 • Komt de consument niet door de kredietcheck van een achteraf- of gespreid betaalmethode? Dan krijgen zij de kans om opnieuw een betaalmethode te kiezen. Dit zorgt voor een aanzienlijk hogere conversie.
 • Omnichannel
 • Met Shopware 6 is het mogelijk om alle online en offline verkoopkanalen te integreren en met elkaar te laten communiceren. Zowel de online betalingen als de pinbetalingen in de fysieke winkels komen samen in één Admin portal in PAY.
 • CSS Stijlen
 • Om de plugin zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, kunnen klanten ervoor kiezen om gebruik te maken van onze standaard PAY. stijl in de checkout of van onze templates om zodoende gemakkelijk een eigen stijl toe te passen.

Nog meer toegevoegde waarde dankzij krachtige samenwerking

Zowel PAY. als Shopware zijn enorm trots op de samenwerking. ''PAY. is een sterke en betrouwbare partner en we zijn erg blij dat deze populaire betalingsdienstaanbieder deel uitmaakt van ons netwerk. De omnichannel-aanpak van PAY. past heel goed bij ons product en met dit partnerschap zullen wij ons beide toekomstig versterken'' zegt Patrick Büngener, Sales & Relations Manager Benelux bij Shopware.

Foto-Marc.png

Marc Dumortier, CEO van PAY. beaamt dat:

PAY. gelooft in de kracht van samenwerkingen. Middels deze samenwerking kunnen zowel PAY. als Shopware van nog meer toegevoegde waarde zijn voor merchants en prospects.''

MEER WETEN OVER ONZE BETAALOPLOSSINGEN?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.