Nieuws

Klarna platformupdate

Klarna platformupdate

In 2005 lanceerden Klarna hun eerste oplossing voor achteraf betalen, bekend als Klarna Payment Methods (KPM). Het heeft een lang en succesvol leven geleid, maar het was tijd om dit platform naar een hoger niveau te tillen. Met trots presenteerde Klarna haar vernieuwde oplossing voor achteraf betalen: Klarna Payments (KP) afgelopen januari.

Met KP til je jouw shop naar een hoger niveau. KP zorgt ervoor dat je webwinkel altijd uitgerust is met de nieuwste functionaliteiten en dat online shoppen voor je consumenten nog makkelijker wordt. Klinkt smoooth toch?

Klarnalogometslogan.jpg

In september 2020 sluit Klarna hun Klarna Payment Method (KPM) oplossing af en vanaf dan kan je geen transacties meer verwerken via KPM.

Als klant van PAY. hoef je daar zelf op dit moment nog niets voor te doen. Een accountmanager van Klarna heeft in de afgelopen maanden contact met je opgenomen om een nieuw contract aan te gaan op de nieuwe route. Zodra je dit nieuwe contract hebt getekend, zullen wij de migratie van je oude route naar de nieuwe route in gang zetten samen met Klarna. Ook hier zul je weinig van merken als klant van PAY.

Ben je nog geen klant van PAY. maar wil je wel graag gebruik maken van alle nieuwe features van Klarna? Meld je hier aan en binnen no time ben je live met PAY. en Klarna!

De voordelen van Klarna KP:

  • Toegang tot de meest innovatieve betaaloplossingen; Betaal nu, Betaal later en Betaal in delen (Slice it); afhankelijk van de markt kan het aanbod verschillen.
  • Een gepersonaliseerde klantervaring voor terugkerende klanten.
  • Met de upgrade kan je met ‘Betaal later’ gaan verkopen in landen buiten NL. Binnenkort in België, Spanje, Italië en Polen. Aan deze lijst worden natuurlijk steeds nieuwe landen toegevoegd.
  • Alle nieuwe betaalmethoden van Klarna zitten in KP, waardoor je het makkelijk aan- of uitzet.
  • Een automatische oplossing voor het bijhouden van huidige en toekomstige wettelijke vereisten; Klarna werkt deze op elk gewenst moment bij.

klarna-icon.png

Wil je direct gebruik maken van de nieuwe route van Klarna?

Ben je een nieuwe klant van PAY? Meld je hier direct aan of neem contact op met onze sales afdeling via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.

Er is een planning gemaakt voor de overstap, dus je hoeft je als bestaande klant van PAY. & Klarna geen zorgen te maken. Ben je nog niet bezig met de overstap, maar wil je wel direct overstappen van Klarna KPM naar Klarna KP? Neem dan contact op met onze support afdeling. Zij begeleiden je door dit proces heen. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar support@pay.nl.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.