Nieuws

Exporteer statistieken naar PDF en CSV

Exporteer statistieken naar pdf en csv

Een van onze beste features is vandaag nog beter geworden. De uitgebreide transactiestatistieken en managementrapportages van Pay.nl zijn namelijk vanaf nu ook te downloaden als pdf en csv. Het was al mogelijk om deze data op scherm te tonen, maar met deze vernieuwde functie kunnen gegevens overzichtelijk gepresenteerd worden in een printbaar pdf-bestand of een csv bestand, zodat u de gegevens eenvoudig kunt verwerken in bijvoorbeeld Excel of uw managementtools.

image

Hoe werkt het?

Om een overzicht van de betaalde transacties te exporteren selecteert u in het tabblad Overzicht / Betaalde transacties de gewenste periode. Eventueel kiest u een filter om toe te passen. Vervolgens selecteert u voor de export naar csv of pdf.

Om de uitgebreide managementrapportages te downloaden doet u hetzelfde op het tabblad Overzicht / Management. Hier kunt u de data bekijken op meerdere manieren, onbeperkt filteren op bijvoorbeeld betaalprofiel of land en vervolgens exporteren naar csv of pdf.

Beschikbaarheid

Wilt u ook inzicht in uw bedrijfsvoering, uitgebreide managementstatistieken kunnen downloaden om beslissingen beter te kunnen afwegen en uw bedrijfsstrategie bij te kunnen sturen? De exportfeature is beschikbaar vanaf het Professional pakket.

Upgraden? Via het tabblad 'Merchant' / 'Bedrijfsgegevens(aansluiting)' klikt u op 'wijzig pakketopties' onder het kopje 'Overeenkomst 'om de upgrade uit te voeren en extra opties aan te zetten. Heeft u nog geen account? Uw registratie is binnen enkele minuten voltooid.

Gerelateerd nieuws

Direct refunden van Bancontact betalingen
Lees verder
iPad compatibiliteit toegevoegd aan Pay.nl iOS App
Lees verder
De oplossing voor omzetverlies door iDEAL- of bankstoringen
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.