Nieuws

De Podium Cadeaukaart: de giftcard voor theater en concert

De Podium Cadeaukaart

Met de toevoeging van de Podium Cadeaukaart, ook wel de PoKaDoKa genoemd, aan onze betaalopties wordt ons assortiment aan giftcards verder uitgebreid. De Podium Cadeaukaart is de ideale giftcard voor iedereen die van een gezellig avondje uit houdt. De ontvanger kan met de Podium Cadeaukaart tickets kopen voor alle soorten voorstellingen zoals theater- en dansvoorstellingen en (pop)concerten.

De Podium Cadeaukaart is een uitgave van Stichting Promotie Theater & Concertbezoek (SPTC). SPTC is begin jaren tachtig opgericht om de landelijke Podium Cadeaukaart (voorheen: Theater- en Concertbon) uit te geven en te verspreiden. De doelstelling van de stichting is het bevorderen van bezoek aan theater, concert en festival.

Bekijk het Podium Cadeaukaart betaalscherm

image

Hoe werkt het?

Verkoopt u toegangskaarten en wilt u de Podium Cadeaukaart toevoegen aan uw checkout? Met meer dan twintig kant-en-klare plugins is de implementatie zo geregeld. Na aanmelding vinkt u de gewenste betaalmethoden aan om deze direct aan uw webshop toe te voegen. Zodra u de juiste plugin geïnstalleerd en geconfigureerd heeft kunt u direct beginnen met het ontvangen van betalingen.

Meer informatie over de Podium Cadeaukaart

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten en de Podium Cadeaukaart toe te voegen aan uw webwinkel heeft u een account bij Pay.nl nodig. Heeft u nog geen account? Registreren is binnen zes eenvoudige stappen geregeld. U dient bij het kiezen van uw dienst de categorie 'Tickets' te kiezen, anders zal de Podium Cadeaukaart niet worden weergegeven bij de beschikbare betaalmethoden.

Gerelateerd nieuws

De VVV Giftcard
Lees verder
Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
Lees verder
YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
Lees verder

Pay.nl tweets

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de oscommerce plugin (v1.0.2). https://t.co/iL1LnysyHz
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.