TomatoCart

PAY. plugin voor TomatoCart

TomatoCart

TomatoCart is een open source e-commerce applicatie waarmee je jouw eigen webshop volledig naar wens kan inrichten. Een webshop met TomatoCart werkt op elk apparaat. Jouw klanten kunnen dus ook vanaf een mobiele telefoon of tablet hun aankopen afrekenen. Ben je op zoek naar een eenvoudige koppeling voor jouw online betaaloplossing voor dit webshopsysteem? Wij helpen jou met onze gratis TomatoCart iDEAL plugin!

Betaalsysteem voor TomatoCart

Zonder een online betaalsysteem met iDEAL, creditcard, Bancontact / Mister Cash, Giropay en alle andere populaire services is jouw webshop niet volledig. Het integreren van deze betaalmethoden wil je natuurlijk eenvoudig en snel kunnen doen. Daarom bieden wij jou gratis een plugin aan voor TomatoCart. Met deze plug-and-play oplossing koppel je in een handomdraai de meest populaire betaalmethoden aan de betaalpagina van jouw webshop.

Met jouw persoonlijke PAY. account krijg je toegang tot het Admin Panel. Je voegt hier jouw website aan toe en je geeft aan welke van onze betaalmethoden je wil gebruiken en je kiest de plugin voor jouw webshop. Als je deze stappen hebt doorlopen, kan je met één druk op de knop jouw plugin downloaden en installeren.

TomatoCart website

image

Download de gratis plugin

Met jouw persoonlijke PAY. account heb je toegang tot alle plugins en handleidingen. Wil je direct aan de slag, maar heb je nog geen logingegevens voor ons Admin Panel? Registreer je account gratis. Heb je al een PAY. account? Dan kan je de plugin direct downloaden nadat je jouw website aan het Admin Panel hebt toegevoegd.

Kies jouw versie

De PAY. betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie van TomatoCart:

  • 1.0.1
  • 1.0.0

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.