Tomatocart

PAY. plugin voor Tomatocart

Tomatocart

TomatoCart is een open source e-commerce applicatie, waarmee u uw eigen webshop volledig naar wens kunt inrichten. Een webshop met TomatoCart werkt op elk apparaat. Uw klanten kunnen dus ook vanaf een mobiele telefoon of tablet hun aankopen afrekenen. Bent u op zoek naar een eenvoudige koppeling voor uw online betaaloplossing voor dit webshopsysteem? Wij helpen u, met onze gratis TomatoCart iDEAL plugin!

Betaalsysteem voor TomatoCart

Zonder een online betaalsysteem met iDEAL, creditcard, Bancontact / Mister Cash, Giropay en alle andere populaire services, is uw webshop niet volledig. Het integreren van deze betaalmethoden wilt u natuurlijk eenvoudig en snel kunnen doen. Daarom bieden wij u gratis een plugin aan voor TomatoCart. Met deze plug-and-play oplossing koppelt u in een handomdraai de meest populaire betaalmethoden aan de betaalpagina van uw webshop.

Met uw persoonlijke PAY. account krijgt u toegang tot het Administratie Paneel. U voegt hier u uw website toe, geeft aan welke van onze betaalmethoden u wilt gebruiken en kiest de plugin voor uw shop. Als u deze stappen heeft doorlopen, kunt u met één druk op de knop uw plugin downloaden en deze installeren.

tomatocart website

image

Download de gratis plug-in

Met uw persoonlijke PAY. account heeft u toegang tot alle plugins en handleidingen. Wilt u direct aan de slag, maar heeft u nog geen logingegevens voor ons Paneel? Registreer u gratis. Heeft u al een PAY. account? Dan kunt u de plugin direct downloaden, nadat u uw website in ons Administratie Paneel hebt toegevoegd.

Kies uw versie

De PAY. betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie versie van Tomatocart:

  • 1.0.1
  • 1.0.0

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.