Mijoshop

Webshop plugin door PAY.

Samen met het open source CMS systeem Joomla alles om jouw webshop compleet te maken: MijoShop

De e-commerce oplossing van Mijoshop gebruik je samen met het open source CMS systeem Joomla. Met alle extra functionaliteiten kan je jouw Mijoshop webshop helemaal compleet maken.

Out of the box webshop plugin voor Joomla

Mijoshop biedt voor zowel Joomla als Wordpress een webshop oplossing. De Joomla versie bestaat al vele jaren en is gebaseerd op het OpenCart - een open source shopping cart. In de loop van de jaren heeft MijoShop een vaste groep gebruikers verzameld waardoor het een populaire Joomla extensie is geworden.

De webshop is in 5 verschillende varianten beschikbaar, variërend van het gratis Lite pakket tot het betaalde Pro pakket. Mijoshop staat bekend om haar uitstekende support waardoor veel webshopeigenaren de keuze hebben gemaakt voor deze webshop oplossing.

Download de gratis plugin

Wil je gebruik maken van de betaaldiensten van PAY. en deze eenvoudig en snel aan jouw Mijoshop webshop koppelen? Dat kan via de door ons ontwikkelde plugin. Je kan deze gratis downloaden via het tabblad 'ondersteuning' - 'bestanden' in ons Admin Panel. Maak direct een gratis account aan en je kan over 15 minuten jouw eerste transacties via onze betaalmethoden ontvangen.

Kies jouw versie

De PAY. betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie(s) van Mijoshop:

  • 2

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.