Mijoshop

Pay.nl plugin voor Mijoshop

Mijoshop

De e-commerce oplossing van Miwoshop gebruikt u samen met het open source CMS systeem Joomla. Met alle extra functionaliteiten, kunt u uw Miwoshop webshop helemaal compleet maken.

Out of the box webshop plugin voor Joomla

Miwisoft biedt voor zowel Joomla als Wordpress een webshop oplossing. De Joomla versie bestaat al vele jaren en is gebaseerd op het OpenCart, een open source shopping cart. In de loop van de jaren heeft MijoShop een vaste groep gebruikers verzameld waardoor het een populaire Joomla extensie is geworden.

De webshop is in 5 verschillende varianten beschikbaar, variërend van het gratis Lite pakket tot het betaalde Pro pakket. Miwisoft staat bekend om haar uitstekende support waardoor veel webshop eigenaren de keuze hebben gemaakt voor deze webshop oplossing.

mijoshop website

image

Download de gratis plug-in

Wilt u gebruik maken van de betaaldiensten van Pay.nl en deze eenvoudig en snel aan uw Mijoshop webshop koppelen? Dat kan via de door ons ontwikkelde plugin. U kunt deze gratis downloaden via het tabblad 'ondersteuning' - 'bestanden' in ons Administration Panel. Maak direct een gratis account aan en u kunt over 15 minuten uw eerste transacties via onze betaalmethoden ontvangen.

Kies uw versie

De Pay.nl betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie(s) van Mijoshop:

  • 2

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.