Booq

Webshop plugin door PAY.

Gemakkelijk zelf jouw contentmanagementsysteem aanpassen en onderhouden: Booq

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Inclusief dezelfde sfeer, beleving en kracht als je fysieke onderneming. booq Websites/webshops biedt de oplossing: een uitstekend contentmanagementsysteem (CMS) voor webshops, websites en bestelzuilen zodat je deze onderdelen gemakkelijk zelf kan aanpassen en onderhouden!

booqimage.png

Wat is er mogelijk?

Dat bepaal jij. Wil je een sterke website om je online vindbaarheid te verhogen? Een webshop waarin klanten heerlijke maaltijden kunnen bestellen? Jouw menu dynamisch weergeven op strakke narrowcastingschermen in je zaak? Een bestelzuil plaatsen zodat klanten zelf ter plekke hun bestelling kunnen invoeren om direct af te halen of te laten bezorgen? Met booq Websites/webshops kan dit allemaal. Zélfs inclusief directe kassakoppeling zodat zowel offline als online bestellingen realtime inzichtelijk zijn. En verander je een prijs in de kassa, dan wordt dat automatisch op alle fronten doorgevoerd. Geen dubbelwerk of fouten. Ideaal. Bovendien verwerken we met mooie sfeerbeelden en krachtige animaties de look & feel van jouw onderneming in de volledige bestelbeleving!

Koppeling via booq Websites/webshops

Dankzij de eenvoudige koppeling met PAY. is de complete financiële afhandeling geregeld. Via booq kun je automatisch een account aanmaken bij PAY. waardoor de betalingen snel en rechtstreeks op je saldo bijgeschreven worden. Zo beheer je het hele marketing- en verkoopproces: van content en opbrengsten tot statistieken. De universele koppeling met PAY. zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten niet alleen met iDEAL, maar eventueel ook met creditcards, Bancontact, Giropay of één van de vele andere betaalopties kunnen afrekenen.

Meer info over booq Websites/webshops

image

De voordelen voor jouw website

  • Eenvoudig te onderhouden
  • Meerdere websites beheren in één account
  • Schaalt mee op elk apparaat
  • Één vast bedrag per maand voor jouw websites, updates en hosting
  • Design-/video-/fotografieservices beschikbaar (óók 360°!)
  • Onbeperkt producten plaatsen en handig voorraadsysteem
  • Klanten kunnen afrekenen met o.a. iDEAL, PayPal en creditcards
  • Aanpassingen in kassa meteen in webshop doorgevoerd
  • Zowel fysieke als digitale verkoop realtime inzichtelijk
  • Eenvoudig uit te breiden met o.a. narrowcasting en bestelzuilen

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.