Afosto

Webshop plugin door PAY.

Jouw webshop en kassa onder één dak: Afosto

Afosto faciliteert de winkelier door middel van een online platform waarin iedere winkelier makkelijk zijn/haar online- en fysieke winkel kan onderbrengen.

Dit platform met een online kassasysteem, een webshop en een interactieve etalage (InStore) maakt winkeliers klaar voor de toekomst van retail en blijft ze ondersteunen op alle fronten door constant innovatief te zijn.

Jouw webshop en kassa onder één dak

Afosto biedt een zorgeloze toekomst met een eigen kassasysteem en e-commerce oplossing geïntegreerd in een gebruiksvriendelijk platform. Met het platform heb je inzichten in al je sales. Je beheert je voorraad makkelijk in één of meerdere magazijnen.

Maak een afspraak

Vragen? neem contact op met PAY: +31 (0)88 - 88 666 66

De voordelen van Afosto als e-commerce oplossing:

Altijd up-to-date

Afosto groeit mee met de tijd. In tegenstelling tot andere systemen worden er constant updates uitgevoerd en word je op de hoogte gehouden van de nieuwste functies en mogelijkheden.

SEO geoptimaliseerd

Het systeem van Afosto is vanaf de grond af aan opgebouwd met de nieuwste technieken op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Hierdoor heb je ongekende mogelijkheden met het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines.

Ongekende mogelijkheden

Met het e-commerce platform van Afosto haal je ongekende mogelijkheden in huis met een gebruiksvriendelijke interface. De vele koppelingen die Afosto in huis heeft zorgen voor een naadloze integratie met PAY. als Pay Service Provider en voor marketingoplossingen.

Razendsnel & betrouwbaar

Razendsnelle laadtijden en een betrouwbare server met 99,9% uptime. Bij Afosto draait jouw website altijd en supersnel. Zodat zowel jouw klanten als de zoekmachines een goede ervaring hebben bij het bezoeken van jouw website.

image

Kwaliteit staat voorop

Om aan te tonen dat ze graag meedenkt en realistisch onderneemt, benadrukt Afosto extra dat het Afosto Platform, en de hierin aangeboden pakketten en de apparatuur/techniek, ongelooflijk laagdrempelig is. De instapkosten zijn ten opzichte van andere aanbieders met soortgelijke diensten/producten laag en toch is het platform kwalitatief van ontzettend hoog niveau. Door samen te werken met alleen de beste marketingbureaus op het gebied van SEO is het platform inmiddels van ongeëvenaarde kwaliteit.

Integratie

Het configureren van PAY. binnen Afosto is erg eenvoudig en snel geregeld. Na het activeren van de plugin kan je kiezen welke betaalmethoden je wil activeren zoals iDeal, Bancontact of AfterPay. Klanten kunnen daarna direct gebruikmaken van deze betaalmethoden.

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder:

  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.