Afosto

Pay.nl plugin voor Afosto

Afosto

Afosto faciliteert de winkelier door middel van een online platform, waarin iedere winkelier makkelijk zijn/haar online- en fysieke winkel kan onderbrengen.

Dit platform met een online kassasysteem, een webshop en een interactieve etalage (InStore) maakt winkeliers klaar voor de toekomst van retail en en blijft ze ondersteunen op alle fronten door constant innovatief te zijn.

image

Jouw webshop en kassa onder één dak

Afosto biedt een zorgeloze toekomst met een eigen kassasysteem en e-commerce oplossing geïntegreerd in een gebruiksvriendelijk platform. Met het platform heb je inzichten in al je sales. Je beheert je voorraad makkelijk in 1 of meerdere magazijnen.

Maak een afspraak

Vragen, neem contact op met Pay.nl: +31 (0)88 - 88 666 66

De voordelen van Afosto als E-commerce oplossing:

Altijd up-to-date

Afosto groeit mee met de tijd. In tegenstelling tot andere systemen worden er constant updates uitgevoerd en wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste functies en mogelijkheden.

SEO geoptimaliseerd

Het systeem van Afosto is vanaf de grond af aan opgebouwd met de nieuwste technieken op gebied van zoekmachine optimalisatie. Hierdoor heeft u ongekende mogelijkheden met het optimaliseren van uw website voor zoekmachines.

Ongekende mogelijkheden

Met het E-commerce platform van Afosto haalt u ongekende mogelijkheden in huis met een gebruiksvriendelijke interface. De vele koppelingen die Afosto in huis heeft zorgen voor een naadloze integratie met Pay.nl als Pay Service Provider en marketing oplossingen.

Razendsnel & Betrouwbaar

Razendsnelle laadtijden en een betrouwbare server met 99,9% uptime. Bij Afosto draait uw site altijd en supersnel. Zodat zowel uw klanten als de zoekmachines een goede ervaring hebben bij het bezoeken van uw site.

image

Kwaliteit staat voorop

Om aan te tonen dat ze graag meedenkt en realistisch wil ondernemen, wil Afosto extra benadrukken dat het Afosto Platform, de hierin aangeboden pakketten en de apparatuur/techniek, ongelooflijk laagdrempelig zijn. De instapkosten zijn ten opzichte van andere aanbieders met soortgelijke diensten/producten laag en toch is het platform kwalitatief van ontzettend hoog niveau. Door samen te werken met alleen de beste marketingbureau's op het gebied van SEO is het platform inmiddels van ongeëvenaarde kwaliteit.

Integratie

Het configureren van Pay.nl binnen Afosto is erg eenvoudig en snel geregeld. Na het activeren van de plugin kunt u kiezen welke betaalmethoden u wilt activeren, zoals iDeal, MisterCash of Afterpay. Klanten kunnen daarna direct gebruikmaken van deze betaalmethoden.

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder:

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.