Miwoshop

Pay.nl plugin voor Miwoshop

Miwoshop

MiwoShop is een product van Miwisoft en is een populaire extensie voor het gratis CMS systeem Wordpress. De extensie is gebaseerd op OpenCart, een bekende open source shopping cart. MiwoShop heeft mede door de uitstekende support in de loop van de jaren flink wat vaste gebruikers vergaard.

De extensie is beschikbaar in vijf verschillende pakketten, varierend van het gratis 'Lite' pakket tot het zeer uitgebreide 'Pro' pakket. Pay.nl heeft een plugin ontwikkeld zodat u betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact / MisterCash, Giropay, Mybank, creditcard etc. aan uw klanten kunt aanbieden.

miwoshop website

image

Download de gratis plug-in

Wilt u gebruik maken van de betaaldiensten van Pay.nl en deze eenvoudig en snel aan uw Miwoshop webshop koppelen? Dat kan via de door ons ontwikkelde plugin. U kunt deze gratis downloaden via het tabblad 'ondersteuning' - 'bestanden' in ons Administration Panel. Maak direct een gratis account aan en u kunt over 15 minuten uw eerste transacties via onze betaalmethoden ontvangen.

Kies uw versie

De Pay.nl betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie(s) van Miwoshop:

  • 1

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.