MiwoShop

Webshop plugin door PAY.

Populaire extensie voor WordPress met een uitstekende supportlijn: MiwoShop

MiwoShop is een product van Miwisoft en is een populaire extensie voor het gratis CMS systeem Wordpress. De extensie is gebaseerd op OpenCart, een bekende open source shopping cart. MiwoShop heeft mede door de uitstekende support in de loop van de jaren flink wat vaste gebruikers vergaard.

De extensie is beschikbaar in vijf verschillende pakketten, varierend van het gratis 'Lite' pakket tot het zeer uitgebreide 'Pro' pakket. PAY. heeft een plugin ontwikkeld zodat je betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, Giropay, MyBank en creditcard aan jouw klanten kan aanbieden.

Download de gratis plugin

Wil je gebruik maken van de betaaldiensten van PAY. en deze eenvoudig en snel aan jouw MiwoShop webshop koppelen? Dat kan via de door ons ontwikkelde plugin. Je kan deze gratis downloaden via het tabblad 'ondersteuning' - 'bestanden' in ons Admin Panel. Maak direct een gratis account aan en je kan over 15 minuten jouw eerste transacties via onze betaalmethoden ontvangen.

Kies jouw versie

De PAY. betaalmethoden plugin ondersteunt de volgende versie(s) van MiwoShop:

  • 1

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.