Drupal Commerce

Pay.nl plugin voor Drupal Commerce

Drupal Commerce

Drupal is een uitgebreid en veelzijdig open source platform, met vele mogelijkheden. Dankzij een innovatieve en actieve community en de schaalbaarheid van deze techniek is het een populair CMS bij een groot aantal multinationals, ngo's en overheidsinstanties in binnen- en buitenland.

Naast deze uitgebreide functionaliteiten op het gebied van Content management, is Drupal ook uitermate geschikt om e-commerce mee te bedrijven. In combinatie met de Pay.nl be plugin voegt u in een oogwenk meerdere betaalmethoden toe.

Drupal community

image

Download de gratis plugin

Wilt u de vele betaalmethoden integreren in uw Drupal webshop? Download dan de Pay.nl Drupal Commerce plugin via Github. Installatie is redelijk eenvoudig te realiseren via command line.

Download via Github

Beschikbare betaalmethoden

De Pay.nl plugin van voor Drupal Commerce biedt alle beschikbare betaalopties. Uw klanten kunnen probleemloos afrekenen met iDEAL, Bancontact en creditcard en diverse achterafbetaalmethoden.

Kies uw versie

De plugin ondersteunt de volgende versies van Drupal:

  • 2.0.0+
  • 3

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.