Lightspeed

Webshop plugin door PAY.

Technologie voor het midden- en kleinbedrijf met grote ambities: Lightspeed

Lightspeed is het snelstgroeiende e-Commerceplatform van Europa. Lightspeed, voorheen bekend als SEOshop, is een Software-as-a-Service (SaaS) platform waarmee Merchants zeer eenvoudig een online winkel op kunnen zetten. De klantenkring van Lightspeed bestaat uit ruim 8500 merchants in 11 Europese landen.

Alle betaalmethoden in één app

Met de webwinkelsoftware van Lightspeed in combinatie met de PAY. app ben je verzekerd van een betrouwbaar webshopsysteem met de meeste betaalmethoden in jouw webwinkel. Onder andere iDEAL, Creditcards, Giftcards en Achteraf betalen voeg je met de PAY. app eenvoudig toe aan jouw webshop zodat jouw klanten direct kunnen betalen.

De Lightspeed app van PAY.

Installeren van de PAY. Lightspeed app is kinderlijk eenvoudig en binnen enkele seconden geregeld. Hierna kan je direct jouw eerste betalingen ontvangen. In de PDF-handleiding of via de Youtube instructievideo zie je hoe je de plugin installeert.

Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, kies je  zelf welke betaalmethoden je wil integreren in jouw webshop. PAY. biedt jou een ruime keuze betaalmethoden waaronder iDEAL, Bancontact, creditcards, maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay of Billink. Daarnaast kan je kiezen uit een ruim aanbod cadeaukaarten en vouchers.

Download de handleiding

Instructiefilm: Lightspeed app installeren

De voordelen op een rij:

Zoekmachinevriendelijk (SEO)
De sleutel naar online succes is om met jouw webshop goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Daarom zit jouw Lightspeed webshop boordevol met zoekmachine optimalisatie tools. Deze worden tevens voortduren geupdate zodat ze altijd voldoen aan de laatste richtlijnen van Google.

Geen technische kennis nodig
Bij Lightspeed kan je direct starten met het opzetten van jouw webshop. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig. Jouw webshop beheer je volledig in de cloud van Lightspeed: je hoeft geen software te downloaden of te installeren.

Design volledig naar wens aanpasbaar
Uiteraard wil het oog ook wat  en daarom kan je het design van jouw webshop geheel naar eigen wens aanpassen. Lightspeed beschikt over een gebruiksvriendelijke HTML/CSS editor waarmee je jouw webshop kan aanpassen naar jouw eigen huisstijl.

Standaard responsive designs
Steeds meer consumenten kopen via hun smartphone of tablet. Daarom heb je een webshop nodig die goed getoond wordt op alle apparaten; oftewel een webshop die mobile compatible is. Dit heeft tevens een gunstig effect op jouw online vindbaarheid.

Geen ontwikkeling, direct online
Als je een webshop opent, wil je met jouw enthousiasme natuurlijk meteen aan de slag. Bij Lightspeed hoef je niet te wachten op een team developers, maar kan je direct beginnen met verkopen. Binnen 30 minuten staat jouw webshop online en met de Lightspeed app van PAY. heb je ook direct toegang tot de verschillende betaalmethoden.

Alle gegevens zijn veilig opgeslagen
Voor jouw klanten is het van groot belang om te weten dat hun (betaal)gegevens in goede handen zijn. Met Lightspeed worden de gegevens van jouw klanten beveiligd middels SSL/HTTPS. Het belang van een goed beveiligde webshop leggen wij uit in onze blogpost over betrouwbaarheid.

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder:

  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.