osCommerce

PAY. plugin voor osCommerce

Ruim 7000 functionaliteiten om jouw eigen webwinkel samen te stellen: osCommerce

Met ruim 7000 functionaliteiten kan je met de webshop oplossing van osCommerce jouw eigen webwinkel samenstellen. Het systeem is volledig in de Nederlandse taal te verkrijgen, maar ook andere in vele andere.

Stel uw eigen webshop samen

Functionaliteiten die de e-commerce oplossing van osCommerce kenmerken zijn onder andere check-out zonder een account, de SEO vriendelijke URL’s, productreviews en nog veel meer.

Ook is het met dit systeem mogelijk een nieuwsbrief te maken op productniveau en producten die andere klanten bestellen aan jouw bezoekers te tonen. osCommerce telt ongeveer 13.000 geregistreerde sites en 270.000 leden.

Download de gratis plugin

Is jouw keuze gevallen op een webshop met het systeem osCommerce? Dan kan je met onze standaard plugin onze betaaldiensten in een handomdraai toevoegen.Je kan de plugin gratis downloaden via het Admin Panel. Om toegang te krijgen tot dit panel kan je gratis een account aanmaken.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versie(s) van OScommerce:

  • 2

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.