OScommerce

Pay.nl plugin voor OScommerce

OScommerce

Met ruim 7000 functionaliteiten kunt u met de webshop oplossing van OScommerce uw eigen webwinkel samenstellen. Het systeem is volledig in de Nederlandse taal te verkrijgen, maar ook andere in vele andere.

Stel uw eigen webshop samen

Functionaliteiten die de e-commerce oplossing van OScommerce kenmerken zijn onder andere; check-out zonder een account, de SEO vriendelijke URL’s, productreviews en nog veel meer.

Ook is het met dit systeem mogelijk een nieuwsbrief te maken op productniveau en producten die andere klanten bestelden aan uw bezoekers te tonen. OScommere telt ongeveer 13.000 geregistreerde sites en 270.000 leden.

oscommerce website

image

Download de gratis plug-in

Is uw keuze gevallen op een webshop met het systeem OScommerce? Dan kunt u met onze standaard plug-in onze betaaldiensten in een handomdraai toevoegen. U kunt de plug-in gratis downloaden via het Administration Panel. Om toegang te krijgen tot dit panel, kunt u gratis een account aanmaken.

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versie(s) van OScommerce:

  • 2

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.