Cubecart

Pay.nl plugin voor Cubecart

Cubecart

CubeCart is een van de minder bekende (open source) shopsystemen. Deze e-commerce oplossing kenmerkt zich door zijn eenvoudige setup en uitgebreide functies. Er zijn veel templates beschikbaar waardoor uw shop snel een professionele uitstraling krijgt.

CubeCart: betalingen accepteren

Zonder het betaalsysteem van Pay.nl, met de betaalmethoden iDEAL, creditcard, Bancontact / Mister Cash, Giropay en alle andere populaire diensten, is uw webshop niet volledig. Om deze betaalmethoden eenvoudig en snel te kunnen implementeren, bieden wij u gratis een plugin. Met deze plug-and-play koppeling verbindt u in een oogwenk de meest populaire betaalmethoden aan de betaalpagina van uw webshop.

cubecart website

image

Gratis Cubecart plugin downloaden

Heeft u een webshop met het CubeCart systeem? Dan voegt u met onze kant-en-klare plugin al onze betaaldiensten in een handomdraai aan uw webshop toe. De gratis plug-in en de bijbehorende handleiding kunt u direct downloaden. Om de plugin in te stellen heeft u een account bij Pay.nl nodig. Heeft u nog geen account? Maak deze direct en gratis aan

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van Cubecart:

  • 5
  • 6

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.