Cubecart

Webshop plugin door PAY.

De krachtige e-commerce oplossing met eenvoudige setup en uitgebreide functies : CubeCart

CubeCart is een van de minder bekende (open source) shopsystemen. Deze e-commerce oplossing kenmerkt zich door zijn eenvoudige setup en uitgebreide functies. Er zijn veel templates beschikbaar waardoor jouw webshop snel een professionele uitstraling krijgt.

CubeCart: betalingen accepteren

Zonder het betaalsysteem van PAY. met de betaalmethoden iDEAL, creditcard, Bancontact, Giropay en alle andere populaire diensten is jouw webshop niet volledig. Om deze betaalmethoden eenvoudig en snel te kunnen implementeren, bieden wij jou gratis een plugin. Met deze plug-and-play koppeling verbind je in een oogwenk de meest populaire betaalmethoden aan de betaalpagina van jouw webshop.

Gratis Cubecart plugin downloaden

Heb je een webshop met het CubeCart systeem? Dan voeg je met onze kant-en-klare plugin al onze betaaldiensten in een handomdraai aan jouw webshop toe. De gratis plugin en de bijbehorende handleiding kan je direct downloaden. Om de plugin in te stellen, heb je een account bij PAY. nodig. Heb je nog geen account? Maak deze direct en gratis aan

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van Cubecart:

  • 5
  • 6

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.