Elisa

Plugin voor Live Shopping met Elisa

De intelligente oplossing voor een unieke Live Shopping ervaring!

Veel winkels verkopen geweldige producten maar het is jammer dat statische productafbeeldingen dat niet altijd kunnen vastleggen. Het dynamische karakter van live winkelen stelt je in staat om je producten tentoon te stellen op een manier alsof je face-to-face advies krijgt maar dan met het gemak van online. Live shopping is een unieke tool die de diepe sociale en interactieve ervaring van persoonlijk winkelen kan nabootsen. Winkeliers kiezen voor live shopping met ELISA om zich op een persoonlijke manier nóg beter te kunnen onderscheiden.

gif elisa

Live Shopping

Live shopping wordt door retailers en merken gebruikt om producten te promoten en te verkopen via live-streams op social media. Het doel is om consumenten een dynamische, informatieve en interactieve shopervaring te bieden. De ELISA robot helpt daarbij door het automatisch registreren van orders, het versturen van berichten, en nog veel meer. Wist je dat live shopping zorgt voor méér views, méér interactie, hogere conversies en lagere retouren?Probeer het nu

Geen webshop?

Dat is geen probleem met ELISA! Zij hebben een winkelwagen speciaal ontworpen voor winkeliers zonder webshop waarmee online betalingen kunnen worden gedaan.

Wél een webshop?

Ook biedt Elisa opties aan voor retailers die wel een webshop hebben. Via hun webshop-integraties kun je de producten op je website synchroniseren met de software van Elisa voor een gemakkelijk voorraadbeheer tijdens de live-stream en meer! Elisa integreert eenvoudig met onder andere Woocommerce, Shopify, Prestashop, Magento en meer.

''Starten is eenvoudig. Koppel je social media account aan ELISA en binnen een paar seconden ben je klaar om je eerste live campagne op te zetten! Het team van Elisa helpt je graag op weg''

Betaalmethoden die werken met Elisa:

  • icon

Wij helpen je graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.