Cs-Cart

Pay.nl plugin voor Cs-Cart

Cs-Cart

Cs-Cart staat bekend als één van de snelgroeiende e-commerce platforms wereldwijd. U kunt gebruik maken van diverse basisfunctionaliteiten, maar uw webshop ook uitbreiden via de extra plug-ins die Cs-Cart beschikbaar stelt. Zowel voor de grote als de kleine internetondernemer is dit een geschikt e-commerce systeem.

Ook voor een mobiele webshop

Naast allerlei mooie templates, biedt Cs-Cart ook de mogelijkheid om een aparte versie van uw webshop te genereren voor mobiele apparaten. Zo kunnen uw klanten uw webshop op ieder apparaat in de juiste lay-out zien. Daarnaast is het mogelijk om meerdere shops in één Cs-Cart systeem te beheren.

cs-cart website

image

Betaalsysteem voor Cs-Cart

Uw webshop is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid betaalsysteem. Pay.nl kan u hierbij helpen! Want met onze plugin beschikt u over al onze betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard, Afterpay en nog veel meer.

Vanaf het Professional (S) pakket beschikt u over alle betaalmethoden voor de beste tarieven. Zoals iDEAL voor € 0,35 per transcactie. Natuurlijk kunt u ook aan de slag zonder maandelijkse pakketkosten. Dat kan met het start-up 'Pioneer (XS) pakket'.

iDEAL plugin voor Cs-Cart

Voor het systeem van Cs-Cart hebben wij een standaard plugin ontwikkeld. U kunt hiermee onze betaaldiensten simpel en snel aan uw webshop koppelen. Voordat u de plugin kunt downloaden via het Administration Panel, heeft u een Pay.nl account nodig. Maak direct een gratis account aan.

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van CS-Cart:

  • 3
  • 4

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.