Cs-Cart

Webshop plugin door PAY.

Één van de snelstgroeiende e-commerce platforms met uitbreidbare basisfunctionaliteiten: Cs-Cart

Cs-Cart staat bekend als één van de snelgroeiende e-commerce platforms wereldwijd. Je kan gebruikmaken van diverse basisfunctionaliteiten, maar jouw webshop ook uitbreiden via de extra plugins die Cs-Cart beschikbaar stelt. Zowel voor de grote als de kleine internetondernemer is dit een geschikt e-commerce systeem.

Ook voor een mobiele webshop

Naast allerlei mooie templates biedt Cs-Cart ook de mogelijkheid om een aparte versie van jouw webshop te genereren voor mobiele apparaten. Zo kunnen jouw klanten jouw webshop op ieder apparaat in de juiste lay-out zien. Daarnaast is het mogelijk om meerdere shops in één Cs-Cart systeem te beheren.

Betaalsysteem voor Cs-Cart

Jouw webshop is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid betaalsysteem. PAY. kan jou hierbij helpen! Want met onze plugin beschik je over al onze betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcard, AfterPay en nog veel meer.

Vanaf het Professional pakket beschik je over alle betaalmethoden voor de beste tarieven. Zoals iDEAL voor € 0,35 per transcactie. Natuurlijk kan je ook aan de slag zonder maandelijkse pakketkosten. Dat kan met het start-up 'Pioneer pakket'.

iDEAL plugin voor Cs-Cart

Voor het systeem van Cs-Cart hebben wij een standaard plugin ontwikkeld. Je kan hiermee onze betaaldiensten simpel en snel aan jouw webshop koppelen. Voordat je de plugin kan downloaden via het Admin Panel heb je een PAY. account nodig. Maak direct een gratis account aan.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van CS-Cart:

  • 3
  • 4

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.