HostBill

Webshop plugin door PAY.

Hét softwarepakket voor hosting- en domeinmanagement: HostBill

HostBill is een softwarepakket voor hosting- en domeinmanagement. Via HostBill kan je jouw hostingklanten beheren, processen automatiseren en ervoor zorgen dat facturen op tijd worden betaald.

Inmiddels maken ruim 2000 bedrijven gebruik van de diensten van HostBill. Deze populariteit is mede te danken aan de honderden integraties met andere websites, diensten en apps.

PAY. plugin voor HostBill

HostBill heeft sinds kort een koppeling met het PAY. platform gerealiseerd. Merchants die dit e-commercesyteem gebruiken kunnen dus de hosting- en domeinfacturen laten afrekenen via de betaalmethoden van PAY.

Om een koppeling te kunnen maken tussen HostBill en PAY. dien je over een PAY. account te beschikken. PAY. biedt verschillende pakketten. Om te starten kan je gebruikmaken van het gratis Pioneer pakket. Wil je echter gebruikmaken van geavanceerde features of wil je creditcard aanbieden als betaalmethode? Maak dan gebruik van ons Professional of Business pakket. Hoe je onze betaalmethoden in Hostbill activeert, lees je in de handleiding die door Hostbill beschikbaar is gesteld.

Installatie handleiding

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.