HostBill

Pay.nl plugin voor HostBill

HostBill

HostBill is een softwarepakket voor hosting- en domeinmanagement. Via HostBill kunt u uw hostingklanten beheren, processen automatiseren en ervoor zorgen dat facturen op tijd worden betaald.

Inmiddels maken ruim 2000 bedrijven gebruik van de diensten van HostBill. Deze populariteit is mede te danken aan de honderden integraties met andere websites, diensten en apps.

HostBill Website

image

Pay.nl plugin voor HostBill

HostBill heeft sinds kort een koppeling met het Pay.nl platform gerealiseerd. Merchants die dit e-commercesyteem gebruiken kunnen dus de hosting- en domeinfacturen laten afrekenen via de betaalmethoden van Pay.nl.

Om een koppeling te kunnen maken tussen HostBill en Pay.nl dient u over een Pay.nl account te beschikken. Pay.nl biedt verschillende pakketten. Om te starten kunt u gebruik maken van het gratis Pioneer pakket. Wilt u echter gebruikt maken van geavanceerde features of wilt u creditcard aanbieden als betaalmethode? Maak dan gebruik van ons Professional of Business pakket. Hoe u onze betaalmethoden in Hostbill activeert leest u in de handleiding die door Hostbill beschikbaar is gesteld.

Installatie handleiding

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.