nopCommerce

Pay.nl plugin voor nopCommerce

nopCommerce

nopCommerce is een op ASP.NET (MVC) gebaseerd open source e-commerce systeem. Het webshopsysteem staat bekend als zeer stabiel, flexibel en heeft usability hoog in het vaandel staan. De backend database draait op MS SQL 2008 (of hoger).

Het gebruiksvriendelijke softwaresysteem is meer dan anderhalf miljoen keer gedownload. Het systeem is zowel geschikt voor digitale goederen als de verkoop van fysieke producten en richt zich voornamelijk op Merchants die andere systemen zijn "ontgroeid".

nopCommerce website

image

Koppeling via plug-in businesspartner

Wilt u gebruik maken van de betaaldiensten van Pay.nl en deze eenvoudig en snel iDEAL of één van de vele andere betaalmethoden aan uw nopCommerce webshop koppelen?

Deze plugin is ontwikkeld door een van onze Business Partners, SWS Solutions. De plugin is tegen betaling te downloaden via de online marktplaats van SWS.

Plugin downloaden

Kosten terug ontvangen?

De eenmalige kosten van deze plugin zijn 60 euro, deze kosten krijgt u van ons terug in de vorm van korting op uw pakketkosten. Neem contact op met onze salesafdeling om deze korting te verrekenen.

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van nopCommerce:

3.80, 3.60, 3.50, 3.40, 3.30, 3.20, 3.10, 3.00

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.