myCRED

Pay.nl plugin voor myCRED

myCRED

myCRED is en virtueel geldsysteem dat als plugin beschikbaar is voor het populaire Content Management Systeem Wordpress.

Activeer en stimuleer uw community met unieke credits. Bezoekers van uw website kunnen deze credits verdienen door bijvoorbeeld bij te dragen aan discussies op uw site. Via de Pay.nl betaalmethoden plugin kunnen gebruikers deze credits ook bijkopen om ze eventueel in te wisselen voor artikelen, bestanden, e-books of ruimte om zelf te publiceren op uw blog. De mogelijkheden zijn eindeloos.

mycred website

image

Download de gratis plugin

Wilt u gebruik maken van de betaalmethoden van Pay.nl in combinatie met myCRED? Log dan in op ons Admin Panel en klik op Ondersteuning -> Bestanden -> Plugins om de gratis plugin te downloaden. Vervolgens logt u in op Wordpress en installeert de plugin in uw eigen Wordpress backend.

Wordpress plugin directory

Een tweede mogelijkheid om de plugin te installeren is via de Wordpres plugin directory. U kunt de plugin dan direct vanuit uw CMS opzoeken en installeren. Het voordeel is dat ook eventuele updates in de toekomst via één muisklik geinstalleerd kunnen worden.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.