myCRED

Webshop plugin door PAY.

Best beoordeeld virtueel geldsysteem voor WordPress: myCred

myCRED is en virtueel geldsysteem dat als plugin beschikbaar is voor het populaire contentmanagementsysteem WordPress.

Activeer en stimuleer jouw community met unieke credits. Bezoekers van jouw website kunnen deze credits verdienen door bijvoorbeeld bij te dragen aan discussies op jouw website. Via de PAY. betaalmethoden plugin kunnen gebruikers deze credits ook bijkopen om ze eventueel in te wisselen voor artikelen, bestanden, e-books of ruimte om zelf te publiceren op jouw blog. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Download de gratis plugin

Wil je gebruik maken van de betaalmethoden van PAY. in combinatie met myCRED? Log dan in op ons Admin Panel en klik op Ondersteuning > Bestanden > Plugins om de gratis plugin te downloaden. Vervolgens log je in op Wordpress en installeer je de plugin in jouw eigen Wordpress backend.

Wordpress plugin directory

Een tweede mogelijkheid om de plugin te installeren is via de Wordpress plugin directory. Je kan de plugin dan direct vanuit jouw CMS opzoeken en installeren. Het voordeel is dat ook eventuele updates in de toekomst via één muisklik kunnen worden geïnstalleerd .

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.