PrestaShop Cloud

Webshop plugin door PAY.

De cloud versie het open source e-commerce systeem PrestaShop: PrestaShop Cloud

PrestaShop Cloud is de cloud versie van het van oorsprong Franse open source e-commerce systeem PrestaShop. Starters en Ondernemingen van formaat maken gebruik van deze online oplossing.

PrestaShop website

5f1ec849bc57b-prestashop_logo.jpg

Uw webshop in de Cloud

In januari 2015 is de cloudversie van PrestaShop gelanceerd. Het e-commerce systeem van PrestaShop dat voorheen alleen als download verkrijgbaar was, heeft een actieve community van meer dan 800.000 gebruikers en wordt in ruim 150 landen gebruikt. Het systeem is in meer dan 50 talen beschikbaar, waaronder in het Nederlands.

Met een ruime keuze uit meer dan 2.500 modules en templates kan je jouw webshop helemaal naar eigen wens inrichten. Daarnaast heb je nog ruim 300 extra features binnen handbereik.

Betaalsysteem voor PrestaShop

Wil je jouw PrestaShop Cloud webwinkel compleet maken? Regel het snel eenvoudig via PAY. Alle betaalmethoden zijn met onze gratis plugin beschikbaar. Dus naast iDEAL kan je ook gebruik maken van creditcards, Bancontact, Giropay, AfterPay of een van de andere populaire betaalopties, zoals giftcards en betalen per telefoon.

iDEAL plugin voor PrestaShop

Heb je een cloud webshop van PrestaShop? Dan kan je heel eenvoudig onze betaaldiensten aan jouw webshop koppelen via de kant-en-klare plugin. Deze kan je rechtstreeks installeren vanuit de PrestaShopMarketplace. Om er zeker van te zijn dat de plugin goed werkt, worden alle add ons in de marketplace uitvoerig getest door het team van PrestaShop. Wanneer dit gebeurt is, krijg je een plugin met het cerificaat "Certified by PrestaShop".

Korting op jouw pakket

De kosten voor de plugin bedragen eenmalig € 29,99. Deze kosten krijg je van ons terug in de vorm van korting op jouw pakketkosten. Deze korting is beschikbaar vanaf het Professional Pakket.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.