Prestashop Cloud

Pay.nl plugin voor Prestashop Cloud

Prestashop Cloud

Prestashop Cloud is de cloud versie van het van oorsprong Franse open source e-commerce systeem Prestashop. Starters en Ondernemingen van formaat maken gebruik van deze online oplossing.

Uw webshop in de Cloud

In januari 2015 is de cloudversie van Prestashop gelanceerd. Het e-commerce systeem van Prestashop dat voorheen alleen als download verkrijgbaar was heeft een actieve comunity van meer dan 800.000 gebruikers en wordt in ruim 150 landen gebruikt. Het systeem is in meer dan 50 talen beschikbaar, waaronder Nederlands.

Met een ruime keuze uit meer dan 2.500 modules en templates kunt u uw webshop helemaal naar eigen wens inrichten. Daarnaast heeft u nog ruim 300 extra features binnen handbereik.

prestashop website

image

Betaalsysteem voor Prestashop

Wilt u uw Prestashop Cloud webwinkel compleet maken? Regel het snel eenvoudig via Pay.nl. Alle betaalmethoden zijn met onze gratis plugin beschikbaar. Dus naast iDEAL, kunt u ook gebruik maken van creditcards, Bancontact/ Mister Cash, Giropay, Afterpay of een van de andere populaire betaalopties, zoals giftcards en betalen per telefoon.

iDEAL plugin voor Prestashop

Heeft u een cloud webshop van Prestashop? Dan kunt u heel eenvoudig onze betaaldiensten aan uw webshop koppelen via de kant-en-klare plugin. Deze kunt u rechtstreeks installeren vanuit de Prestashop Marketplace. Om er zeker van te zijn dat de plugin goed werkt worden alle addons in de marketplace uitvoerig getest door het team van Prestashop. Wanneer dit gebeurt is, krijgt een plugin het cerificaat "Certified by Prestashop".

Korting op uw Pakket

De kosten voor de plugin bedragen eenmalig € 29,99. Deze kosten krijgt u van ons terug in de vorm van korting op uw pakketkosten. Deze korting is beschikbaar vanaf het Professional Pakket.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.