Typo3 Multishop

Pay.nl plugin voor Typo3 Multishop

Typo3 Multishop

Typo3 is een Content Management Systeem dat voor zeer veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Typo3 maakt namelijk gebruik van extensies waardoor allerlei functionaliteiten toegevoegd kunnen worden. Eén van deze functionaliteiten is een compleet webshopsysteem met de naam Multishop.

Multishop is zeer gebruiksvriendelijk wat o.a blijkt uit de zeer handige backoffice die geintegreerd is in de frontpage. Het updaten en toevoegen van producten en prijzen was nog nooit zo makkelijk!

typo3 multishop website

image

Download de gratis plugin

Wilt u betaalmethoden zoals iDEAL, MisterCash / Bancontact en creditcard integreren in uw Typo3 webshop? Download dan de Pay.nl Multishop plugin. Deze plugin is door een derde partij ontwikkeld en is gratis te downloaden.

Typo3 Multishop handleiding

Typo3 heeft voor de Pay.nl plugin een stap-voor-stap handleiding beschikbaar gesteld die online kan worden geraadpleegd. De Pay.nl multishop plugin is succesvol getest met de onderstaande Typo3 versies in combinatie met Multishop 3.0.

  • 4.5.33 - 6.2.99

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.