Logic4

PAY. plugin voor Logic4

Logic4


Logic4 is alles-in-één webshop & bedrijfssoftware voor middelgrote handelsbedrijven. Een of meerdere webshops, inkoop, kassa, productinformatie, orders, voorraad, facturatie, boekhouding en meer is volledig geïntegreerd. Logic4 is de Nederlandse softwarepartner die ondernemers helpt om frontoffice en backoffice gemakkelijk te combineren.

image
2020-nieuwe-situatie-tekst-wit.png

Alles-in-één voor groothandel en retail


Logic4 heeft zich gespecialiseerd in software voor non-food handelsbedrijven (B2B & B2C). Doordat de webshop en backoffice in hetzelfde systeem zitten, heb je geen koppelingen tussen 4 of meer verschillende pakketten meer nodig. Met de PAY. plugin voor Logic4 wordt ook het verwerken van online & offline betalingen nóg makkelijker.


Logic4 website

PAY. plugin voor Logic4

Met PAY. en Logic4 heb je een ruime keuze uit verschillende betaalmethoden om in jouw webshop aan te bieden. Denk aan iDeal, Bancontact, AfterPay, Klarna, Visa, PayPal, Apple Pay, SEPA en nog veel meer. Zodra jouw klant veilig heeft betaald in de webshop of de winkel, wordt de betaling direct geregistreerd in de backoffice. Ook ontvangt de klant automatisch een betaalbevestiging. Als webshop eigenaar heb je er dus bijna geen omkijken meer naar.

Implementatie van de plugin

Wil je gebruikmaken van PAY. in combinatie met een Logic4 webshop? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en hulp bij installatie. De plugin is geschikt voor alle Logic4 webshop (Next) versies.

Gezamenlijke klanten

spellenrijk1.png
verfnl.png
mastertools.png
planethappy.png
nordiccar1.png

Maak gebruik van vele betaalmethoden, waaronder:

  • icon
  • icon
  • icon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.