WooCommerce

Webshop plugin door PAY.

De verstelbare, open-source e-commerceplatform gebouwd op WordPress: WooCommerce

Met de WooCommerce plugin van Wordpress kan je een eigen E-commerce website ontwikkelen. Heb je een bestaande website op basis van Wordpress? Dan is een koppeling zo geregeld. Deze webshop plugin is verkrijgbaar in het Nederlands.

Voor de kleine tot middelgrote webshop

WooCommerce is met name een geschikte e-commerce oplossing voor de kleine tot middelgrote webshop. Op basis van de aangeboden thema's kies je een passende layout. Door de diversiteit aan mogelijkheden kan je met dit gratis systeem een volwaardige webshop bouwen. Niet voor niets is deze module al ruim 20.000 keer gedownload.

WooCommerce iDEAL plugin

Bij het online aanbieden van producten hoort ook een veilige  betaaloplossing. Natuurlijk wil je dit op een eenvoudige en snelle manier aan jouw webshop kunnen koppelen. Daarom heeft PAY. een plugin ontwikkeld waarmee je in een handomdraai iDEAL en meer dan 20 andere betaalmethoden toevoegt aan jouw webshop. Welke van deze opties je wil aanbiden, bepaal je zelf. Via het Admin Panel kan je iedere gewenste betaalservice met slechts één druk op de knop aan- of uitzetten.

Via het AdminPanel van PAY. kan je ook een stap-voor-stap handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd hoe je onze plugin installeert zodat je binnen enkele minuten gebruik kan maken van onze betaalmethoden.

WordPress Plugin Directory

Onlangs is onze WooCommerce plugin gecontroleerd en goedgekeurd door WordPress.org. Daarom is onze plugin ook terug te vinden in de 'Wordpress Plugin Directory'.

Het voordeel hiervan is dat je de plugin, of eventuele nieuwe versies in de toekomst niet meer hoeft te downloaden via ons Admin Panel. Je kan onze WooCommerce plugin namelijk direct installeren vanuit jouw WordPress CMS. Ook als er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt dit weergegeven binnen jouw CMS en kan je de plugin met één klik updaten.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt deze versies van Woocommerce (in combinatie met Wordpress):

  • 2.1
  • 2.2
  • 2.3+
  • 3.0+
Laatste nieuws over WooCommerce
Essentiele plugin update voor WooCommerce 2.6.0
Lees verder
Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce
Lees verder
Pay.nl betaalopties voor myCred plugin
Lees verder

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.