Virtuemart

Pay.nl plugin voor Virtuemart

Virtuemart

De e-commerce oplossing van Virtuemart gebruikt u samen met populaire het open source CMS systeem Joomla. Met alle extra functionaliteiten, kunt u uw Virtuemart webshop helemaal compleet maken. Met het taalpakket kiest u de taal die u wilt, zowel voor de webshop als de installatie.

Eigen webshop samenstellen met wel 500 features

De Virtuemart e-commerce oplossing kunt u helemaal naar eigen wensen inrichten, door een keuze te maken uit de ruim 500 features. Het is een wereldwijd bekend en gebruikt systeem, met een breed aanbod aan standaard templates. Met een Virtuemart webshop is het onder andere mogelijk om producten te beoordelen, notificaties te sturen wanneer een product weer op voorraad is, prijzen te bepalen op basis van hoeveelheid en nog veel meer.

virtuemart website

image

Download de gratis plug-in

Wilt u gebruik maken van de betaaldiensten van Pay.nl en deze eenvoudig en snel aan uw Virtuemart webshop koppelen? Dat kan via de door ons ontwikkelde plugin. U kunt deze gratis downloaden via het Administration Panel. Daar heeft u wel een Pay.nl account voor nodig. Maak direct een gratis account aan

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van Virtuemart:

  • 2.0.0+
  • 3

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.