Virtuemart

Webshop plugin door PAY.

Een gratis open source e-commerce oplossing voor Joomla: Virtuemart

De E-commerce oplossing van Virtuemart gebruik je samen met het populaire open source CMS systeem Joomla. Met alle extra functionaliteiten kan je jouw Virtuemart webshop helemaal compleet maken. Met het taalpakket kies je de taal voor zowel de webshop als de installatie.

Eigen webshop samenstellen met wel 500 features

De Virtuemart E-commerce oplossing kan je helemaal naar eigen wensen inrichten door een keuze te maken uit de ruim 500 features. Het is een wereldwijd bekend en gebruikt systeem met een breed aanbod aan standaard templates. Met een Virtuemart webshop is het onder andere mogelijk om producten te beoordelen, notificaties te sturen wanneer een product weer op voorraad is, prijzen te bepalen op basis van hoeveelheid en nog veel meer.

Download de gratis plugin

Wil je gebruik maken van de betaaldiensten van PAY. en deze eenvoudig en snel aan jouw Virtuemart webshop koppelen? Dat kan via de door ons ontwikkelde plugin. Je kan deze gratis downloaden via het Admin Panel. Daar heb je wel een PAY. account voor nodig. Maak direct een gratis account aan.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt de volgende versies van Virtuemart:

  • 2.0.0+
  • 3

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.