Zencart

Pay.nl plugin voor Zencart

Zencart

Zencart staat bekend als een gebruiksvriendelijk (open source) webwinkel systeem. Deze e-commerce oplossing kenmerkt zich door de ruime keuze aan functionaliteiten. Met de vele templates kiest u snel de lay-out die bij u past.

Zencart voor webshop van elk formaat

Het webwinkel Systeem Zencart biedt u diverse functionaliteiten waarmee u uw webshop compleet maakt. Enkele van deze features zijn productreviews en kwantumkorting op productniveau. Als u uw webshop een andere look and feel wilt geven, dan is dat in een paar muisklikken geregeld. Zencart heeft ruim 3.500 geregistreerde leden, waar u mee in contact komt via het Forum.

zencart website

image

Gratis Zencart plugin downloaden

Heeft u een webshop met het Zencart systeem? Dan voegt u met onze kant-en-klare plugin al onze betaaldiensten in een handomdraai aan uw webshop toe. De gratis plug-in download u via ons Administratie Paneel. U krijgt toegang tot dit systeem met uw Pay.nl account. Heeft u nog geen account? Maak deze direct en gratis aan

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt deze versie van Zencart:

  • 1.3.9+

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.