ZenCart

Webshop plugin door PAY.

Gebruiksvriendelijk (open source) webwinkel systeem met ruime keuze aan functionaliteiten: Zencart

ZenCart staat bekend als een gebruiksvriendelijk (open source) webwinkelsysteem. Deze E-commerce oplossing kenmerkt zich door de ruime keuze aan functionaliteiten. Met de vele templates kies je snel de layout die bij jou past.

ZenCart voor webshop van elk formaat

Het webwinkel Systeem ZenCart biedt jou diverse functionaliteiten waarmee je jouw webshop compleet maakt. Enkele van deze features zijn productreviews en kwantumkorting op productniveau. Als je jouw webshop een andere look and feel wil geven, dan is dat in een paar muisklikken geregeld. ZenCart heeft ruim 3.500 geregistreerde leden.

Gratis ZenCart plugin downloaden

Heb je een webshop met het ZenCartsysteem? Dan voeg je met onze kant-en-klare plugin al onze betaaldiensten in een handomdraai aan jouw webshop toe. De gratis plug]in download je via ons Admin Panel. Je krijgt toegang tot dit systeem met jouw PAY. account. Heb je nog geen account? Maak deze direct en gratis aan.

Kies jouw versie

Onze plugin ondersteunt deze versie van ZenCart:

  • 1.3.9+

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.