Shopware

Gratis webshop plugin door PAY.

Shopware: Meer flexibiliteit, minder complexiteit en één technologie

Shopware is een e-commerce platform dat flexibiliteit en vrijheid biedt om te groeien. Met de PAY. plugin voor Shopware koppel je gemakkelijk verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, AfterPay, Klarna en creditcards aan jouw webshop.

PAY. als jouw Shopware partner

Meer dan 100.000 webshops uit verschillende branches (o.a. fashion, elektronica) maken gebruik van Shopware vanwege het gebruiksvriendelijke interface en de open-source technologie. Dankzij de koppeling met PAY. verhoog je de conversie en creëer je de beste klantervaring in jouw webshop.

CHECKOUT_Shopware5_1.png

Highlights van de Shopware koppeling met PAY.

  • Gratis toegang tot alle betaalmethoden waaronder ook Bancontact, achteraf en gespreid betalen en cadeaukaarten
  • Eenvoudige verwerking van terugbetalingen
  • Toegankelijke support voor B2C en/of B2B
  • Snelle onboarding (maximaal 2 dagen)
  • Toegang tot conversieverhogende tools waaronder het iDEAL back-up plan
  • En nog meer features!

Betaalmethoden toevoegen met Shopware

Als klant van PAY. kun je eenvoudig betaalmethoden toevoegen aan jouw webshop met onze kant-en-klare plugin. Navigeer naar de Shopware Marketplace en klik op de plugin. In het add-ons instellingenscherm vul je vervolgens jouw API-token en service-ID in die bij het aanmaken van een account wordt gegenereerd. Kom je er niet uit? Ons support team staat voor je klaar via support@pay.nl.

IPAD_Plugin-opzet_NL.png

3 stappen voor een gemakkelijke configuratie

PAY. is de Preferred Technology Partner voor Shopware 6

Met de versterkte samenwerking kunnen Shopware-gebruikers de flexibele checkout van PAY. en de 42+ betaalmethoden waaronder iDEAL, in3, Klarna en AfterPay, voortaan nog eenvoudiger in hun webshop integreren.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.