Gespreid betalen - GEEFT JOUW WEBSHOP EEN BOOST

Transacties laten afrekenen in termijnen

Boost de omzet in jouw webshop met gespreid betalen
Naast achteraf betalen kan je ook gespreid betalen via PAY. aanbieden in jouw webshop. Gespreid betalen, ook wel ‘in termijnen betalen’, geeft consumenten de vrijheid om grotere uitgaven in delen te betalen. Denk hierbij aan productcategorieën als witgoed, elektronica, meubels of sieraden. Gespreid betalen verlaagt de drempel om duurdere aankopen aan te schaffen waardoor de gemiddelde orderwaarde in jouw webshop moeiteloos stijgt.

SprayPay, CreditClick en in3 zijn koplopers op het gebied van gespreid betalen. Wat deze gespreid betaalmethoden nog populairder maakt, is dat consumenten niet te maken krijgen met rente, een BKR registratie en/of een leningsovereenkomst. Het aanbieden van gespreid betaalmethoden biedt ook voordelen voor (web)winkeliers: ze kennen een 100% uitbetalingsgarantie.

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen

Grotere bedragen betaal je liever niet in één keer, zoals bij de aankoop van een nieuwe televisie of laptop. Met in3 kunnen jouw klanten eenvoudig in drie termijnen gespreid betalen zonder rente. De eerste termijnbetaling via in3 betaalt jouw klant direct en de tweede en derde termijn binnen 30 en 60 dagen. Wanneer jouw klant een order plaatst met in3 volgt er een split-second kredietcheck. Hierbij wordt gekeken of de klant wel of niet kredietwaardig wordt bevonden. Met in3 hebben jouw klanten geen last van lange processen en extra aanvraagformulieren. Hierdoor onderbreek je de customer journey van jouw klanten niet en mis je geen conversie.

In3 gespreid betalen beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

In3 gespreid betalen is beschikbaar in: Nederland.


SprayPay - gespreid betalen

SprayPay - gespreid betalen

Met SprayPay gespreid betalen in jouw webshop kunnen klanten aankopen vanaf € 250,- tot € 5000,- in delen betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden. Dit kan dankzij de AFM vergunning die de gespreid betaalmethode heeft verkregen. Als (web)winkelier ontvang je binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug en dat zonder debiteurenrisico. Gespreid betalen met SprayPay verbreedt hiermee niet alleen de betalingsmogelijkheid, maar trekt ook een nieuwe groep klanten aan die vanwege het product, de productcategorie of het orderbedrag niet zo snel over zouden gaan op een aankoop in jouw webshop. Activeer deze betaalmethode in jouw webshop en ervaar het gemak van deze gespreid betaalmethode!

SprayPay - gespreid betalen beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

SprayPay gespreid betalen is beschikbaar in: Nederland.


CreditClick

CreditClick

CreditClick biedt jouw klanten de mogelijkheid om op een verantwoorde en snelle manier gebruik te maken van een online krediet. De consument kan na een eenvoudige registratie aankopen tot € 1000,- in 6 tot 48 termijnen betalen. En jij als ondernemer ontvangt zonder risico het volledige aankoopbedrag. Dankzij het proces dat CreditClick hanteert, verhoog je de conversie in jouw webshop zonder additionele kosten of risico’s en vergroot je de kans op terugkerende klanten.

CreditClick beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

CreditClick is beschikbaar in: Nederland.


Meer betaalmethoden?

Pay.nl biedt 30+ lokale en internationale betaalmethoden
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.