iDEAL

De populairste betaalmethode van Nederland

iDEAL voor uw webshop

Met iDEAL betalen uw klanten veilig en snel via de eigen vertrouwde bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Het gemak, het vertrouwde imago van iDEAL en de snelheid maakt deze optie erg populair bij de consument en door de lage kosten per transactie aantrekkelijk voor de ondernemer.

Snel, veilig en via eigen bank

iDEAL is in Nederland al jaren de meest populiare betaalmethode bij de online shoppers. Deze dienst maakt het mogelijk te betalen via de eigen, vertrouwde bankomgeving. Deze SEPA betaling wordt direct verwerkt en is, anders dan bij creditcard betalingen, altijd gegarandeerd. Ook uw klant kan direct het afgeschreven bedrag terug vinden op zijn afschrift.

Betaalscherm iDEAL
ideal.jpg

PAY. is iDEAL acquirer

Wist u dat PAY. sinds 15 februari 2018 een eigen iDEAL Acquirer licentie heeft verworven? Het maakt ons minder afhankelijk van derden, het leidt tot een stabieler systeem en een halvering van de verwerkingstijd bij het aanmaken van transacties.

Probeer het gratis

Om u vrijblijvend kennis te laten maken met ons systeem en de betaaloplossingen, bieden wij het gratis Pioneer (XS) pakket. Met dit pakket (zonder maandelijkse kosten) kunt u voor uw webshop gebruik maken van bijna alle betaalmogelijkheden.

Ontvangt u steeds meer bestellingen en bent u tevreden met PAY.? Dan kunt u natuurlijk altijd uw pakket upgraden, zodat u toegang krijgt tot meer handige opties en nog scherpere tarieven.

iDEAL voor uw webshop

Met de standaard webshop plugins, is de installatie van onze betaaldiensten zo geregeld. Na het downloaden plaatst u de plug-in op uw server en kunt u aan de slag met de installatie. In het PAY. Admin Panel voegt u alle gewenste betaalopties aan toe.

Wanneer uw klant kiest voor betalen via iDEAL en een keuze heeft gemaakt uit de Nederlandse banken, verwijst onze techniek hem door naar het betaalscherm van zijn eigen bank. De klant voert daar de betaling uit, volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren. Zodra een betaling is gelukt (of mislukt) vindt u dit terug in het beheersysteem. Daardoor kunt u snel uw producten uitleveren.

Ondersteund door elke Nederlandse bank

Het maakt niet uit bij welke van de Nederlandse banken uw klant een rekening heeft. Want allemaal ondersteunen ze iDEAL. Hierdoor kan uw klant altijd van deze betaaldienst gebruik maken en uw producten direct online betalen.

iDEAL is er voor alle merchants, deze betaalmethode is namelijk al beschikbaar vanaf ons gratis Pioneer pakket!

De voordelen op een rij
  • De betaling is 100% gegarandeerd, dus geen risico
  • Gunstige tarieven per transactie
  • Vertrouwd, bekend en een hoge dekkingsgraad
  • Direct inzicht in betalingen, dus kunt u gelijk leveren
  • Zowel voor uw zakelijke als particuliere klant
  • Met één druk op de knop terugbetalen
  • Nog sneller betalen via smartphone app
  • Desktop aankopen afrekenen zonder reader / identifier

iDEAL tarieven

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service
Laatste nieuws over iDEAL
De opkomst van de QR betaling
Lees meer
Pay.nl verwerft Acquirerlicentie iDEAL
Lees meer
De toegevoegde waarde van een Payment Service Provider
Lees meer

Beschikbaarheid

De betaaloptie iDEAL wordt gebruikt in Nederland
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.