Maestro

Beschikbaar in ruim 100 landen

Ontvang snel en eenvoudig Maestro creditcardbetalingen met PAY!

Met de Maestro debit -of creditcard van MasterCard ervaren jouw klanten niet alleen ultiem gebruiksgemak, maar shoppen ze ook veilig online en in fysieke winkels. Daarnaast wordt de betaalmethode wereldwijd geaccepteerd en worden betalingen direct afgeschreven.

Betalen met Maestro in jouw webshop

De meeste online aankopen worden met creditcards gedaan. Net zoals met de Visa en AMEX creditcards biedt ook de Maestro creditcard van MasterCard kopersbescherming en –verzekering, wat resulteert in meer conversies in jouw webshop. Klanten betalen eenvoudig met hun debit card in jouw webshop. Ze hoeven enkel hun kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren.

Betaalmethode Maestro creditcard

Extra veilig dankzij Maestro 3D Secure

Betalen met een Maestro kaart is veilig en eenvoudig. Betalingen met Maestro verwerkt PAY. op basis van 3D Secure technologie. Dit is een extra veiligheidscheck die naast het invoeren van de (creditcard)gegevens wordt uitgevoerd. Online aankopen worden vervolgens ook nog bevestigd via een mobiele app.

Creditcardbetalingen integreren via PAY.

Met onze (gratis) kant-en-klare plugins kan je Maestro simpel en snel aan jouw website of webshop toevoegen. De plugin kan je downloaden via ons Admin Panel voor diverse populaire systemen, zoals Magento, OpenCart, WooCommerce en meer. Wil je meer flexibiliteit? Dan kan je aan de slag met onze geavanceerde API's.

De voordelen van Maestro op een rij
  • Wereldwijd bereik
  • Iedere betaling is gegarandeerd
  • Betaling via eigen bankrekening van de consument
  • Snel te integreren via onze webshop plugins

Maestro debitcard beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

Maestro wordt wereldwijd in meer dan 100 landen gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.