Maestro

Beschikbaar in ruim 100 landen

Maestro

Met de Maestro debitcard van MasterCard betalen jouw klanten online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. In 100 landen worden kaarten uitgegeven met het Maestro logo. Een groot deel van deze kaarten is ook geschikt voor online aankopen. Je hebt dus een enorm bereik met deze betaaloptie in jouw webshop.

Betaalscherm Maestro

Betaalmethode Maestro

Maestro voor jouw webshop

Wanneer consumenten ervoor kiezen om te betalen via Maestro wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. In ruim 100 landen worden bankkaarten uitgegeven met het Maestro logo. Er zijn wereldwijd inmiddels ruim 666 miljoen Maestro kaarten in omloop. Ook in Europa is Maestro niet onbekend. De kaart wordt onder andere uitgegeven door banken in Groot Britannië, België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Italië, Kroatië en Slovenië.

Maestro integreren

Met onze (gratis) kant-en-klare plugins kan je Maestro simpel en snel aan jouw website of webshop toevoegen. Deze kan je downloaden via ons Admin Panel voor diverse populaire systemen, zoals Magento, Opencart, WooCommerce (Wordpress) en meer. Wil je meer flexibiliteit? Dan kan je aan de slag met onze geavanceerde API's. Je kan gebruik maken van deze betaalmethode vanaf het Professional pakket.

By MasterCard
De voordelen op een rij
  • Beschikbaar in ruim 100 verschillende landen
  • Iedere betaling is gegarandeerd
  • Geschikt voor iedere branche
  • Betaling via eigen bankrekening van consument
  • Snel te integreren via onze webshop plugins

Maestro debitcard beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

Maestro wordt wereldwijd in meer dan 100 landen gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.