Maestro

Beschikbaar in ruim 100 landen

Maestro

Met de Maestro debitcard (van MasterCard), betalen uw klanten online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. In 100 landen worden kaarten uitgegeven met het Maestro logo. Een groot deel van deze kaarten is ook geschikt voor online aankopen. U heeft dus een enorm bereik met deze betaaloptie in uw webshop.

Betaalscherm Maestro
Betaalmethode Maestro

Maestro voor uw webshop

Wanneer consumenten ervoor kiezen om te betalen via Maestro, wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. In ruim 100 landen worden bankkaarten uitgegeven met het Maestro logo. Er zijn wereldwijd inmiddels ruim 666 miljoen Maestro kaarten in omloop. Ook in Europa is Maestro niet onbekend. De kaart wordt onder andere uitgegeven door banken in Groot Britannië, België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Italië, Kroatië en Slovenië.

Maestro integreren

Met onze (gratis) kant-en-klare plugins, kunt u Maestro simpel en snel aan uw website of webshop toevoegen. Deze kunt u downloaden via ons Administration Panel voor diverse populaire systemen, zoals Magento, Opencart, WooCommerce (Wordpress) en meer. Wilt u meer flexibiliteit? Dan kunt u aan de slag met onze geavanceerde API's. U kunt gebruik maken van deze betaalmethode vanaf het Professional (S) pakket.

By MasterCard
De voordelen op een rij
  • Beschikbaar in ruim 100 verschillende landen
  • Iedere betaling is gegarandeerd
  • Geschikt voor iedere branche
  • Betaling via eigen bankrekening van consument
  • Snel te integreren via onze webshop plugins

MasterCard creditcard tarieven

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

Maestro wordt wereldwijd in ongeveer 100 landen gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.