Mastercard

Internationale creditcard betalingen accepteren

MasterCard

MasterCard is een wereldwijd opererend bedrijf dat licenties uitgeeft voor creditcards. Vooral de wereldwijde acceptatie van deze creditcard maakt de betaalmethode zeer geschikt voor al uw webshop klanten.

Voor de internationale webshop

Of u nu de laatste mode, boeken, reizen, levensmiddelen of speelgoed aanbiedt... met MasterCard kan uw klant alles direct online afrekenen. Met deze betaalmethode in uw webshop, heeft u direct een enorm bereik van potentiële klanten. Voor iedere Nederlandse ondernemer die zijn producten ook in het buitenland aanbiedt, is creditcard een passende betaalmogelijkheid. Niet alleen omdat het over de hele wereld een behoorlijk bekend betaalmiddel is, maar ook omdat het afrekenen van grote bedragen in uw webshop hiermee geen enkel probleem is.

Betaalscherm MasterCard
Betaalmethode MasterCard Creditcard

MasterCard voor uw webshop

Met de kant-en-klare plugins, standaard betaalschermen of onze API is de installatie van onze betaaldiensten zo geregeld. Na installatie, voegt u in één druk op de knop de betaalmethode MasterCard aan uw webshop of website toe. Vanaf het Professional (S) pakket kunt u gebruik maken van deze betaaldienst.

Extra veilig door 3D secure technologie

Om ervoor te zorgen dat zowel u als ondernemer als de consument veilig gebruik kan maken van MasterCard, verwerken wij bij alle transacties op basis van een extra veiligheidscheck genaamd 3D secure. Dit houdt in dat naast het invoeren van de kaartgegevens nog een veiligheidscontrole wordt uitgevoerd. Hoe deze controle precies in zijn werk gaat, is per bank of kaartverstrekker verschillend.

De voordelen op een rij
  • Wereldwijd betalingen accepteren
  • Kwaliteit gewaarborgd d.m.v PCI gecertificeerd systeem
  • Erg populair bij de consument door de extra zekerheid en garanties
  • Extra veiligheidschecks door MasterCard en PAY.
  • Eenvoudig en snel te koppelen aan uw website of webshop
  • U hoeft geen aparte contracten af te sluiten

MasterCard creditcard tarieven

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service
Laatste nieuws over MasterCard
Doorberekenen Creditcardkosten blijft voorlopig toegestaan
Lees meer
App update - Overal creditcardbetalingen verifiëren en meer
Lees meer
Vanzelfsprekend veilige Creditcardbetalingen
Lees meer

Beschikbaarheid

De MasterCard betaaloptie wordt wereldwijd gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.