Achteraf betalen - VOOR EEN HOGERE CONVERSIE

Bankbetalingen

Verhoog de conversie in jouw webshop met achteraf betalen
Hoewel iDEAL, Bancontact en de creditcard erg geliefd zijn onder online shoppers, groeit ook de populariteit van achteraf betaalmethoden. Ook deze betaalmethoden activeer je moeiteloos in jouw webshop via PAY.

Met slechts één klik betalen consumenten achteraf zonder hiervoor bankpas -of creditcardgegevens in te hoeven voeren. Daarnaast wordt de kredietwaardigheid van klanten onmiddellijk getoetst. AfterPay, Klarna en Billink zijn betaaloplossingen die achteraf betalen mogelijk maken.

AfterPay

AfterPay

Bekijk, voel en probeer en betaal pas later. Dat is het motto van AfterPay. Met deze betaalmethode in jouw webshop maak je shoppen nog leuker! Jouw klanten bestellen hun favoriete item(s) en betalen pas binnen 14 dagen. Met de betaaldienst van AfterPay bied je een online winkelervaring die blij maakt en die vertrouwen wekt. Hierdoor bestellen jouw klanten meer en vaker items in jouw webshop en dat resulteert in meer conversie.

AfterPay beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

AfterPay is beschikbaar in: Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.


Klarna

Klarna

Klarna creëert een soepele shopbeleving voor klanten. Met Klarna krijg je vooraf betaald terwijl jouw klanten achteraf betalen. Door Klarna via PAY. aan te bieden in jouw webshop, creëer je niet alleen een frictieloze klantervaring, maar verhoog je ook gegarandeerd de conversie en boost je jouw gemiddelde orderwaarde. Klanten betalen hun aankoop binnen 14, 21 of 30 dagen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt jouw klant via de Klarna app een factuur. De betaling van de factuur regelt Klarna met jouw klant.

Klarna beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Klarna is beschikbaar in: Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de VS.


Billink

Billink

Snel, veilig en achteraf betalen kan met Billink. Daarnaast is betalen met Billink ook heel makkelijk: jouw klant betaalt alleen wat hij wil houden en dat met één simpele druk op de knop. Optimaliseer jouw webshop met achteraf betaalmethode Billink. De achteraf betaaloplossing kent gunstige tarieven, sluit het risico op wanbetaling volledig uit en boost de conversie in jouw webshop. Ook kent Billink een hoge acceptatiegraad en neemt de betaalmethode de volledige facturatie uit handen.

Billink beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Billink is beschikbaar in: Nederland en België


Meer betaalmethoden?

Pay.nl biedt 30+ lokale en internationale betaalmethoden
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.