Achteraf betalen - VOOR EEN HOGERE CONVERSIE

Bankbetalingen

Bijna een op de drie consumenten betaalt het liefst achteraf. Zo kan uw klant eerst thuis beoordelen of de gekochte artikelen ze bevallen en ze eventueel kunnen retourneren. Achteraf betalen geeft consumenten een gevoel van zekerheid. Daarnaast is het bij wet verplicht klanten de mogelijkheid te bieden om tenminste 50% van het aankoopbedrag achteraf te laten betalen.

Nadat de klant heeft gekozen voor achteraf betaling, treed er een uitgekiend proces in werking, waarin de kredietwaardigheid van de consument wordt getoetst. Hierna wordt het betaalrisico van de Merchant wordt overgenomen. Wanneer een klant niet door deze toetsing komt, kan deze via een van de andere betaalmethoden alsnog afrekenen.

AfterPay

AfterPay

Met AfterPay in jouw webshop kunnen jouw klanten de producten achteraf betalen. Oftewel, eerst zien, dan betalen. Je loopt als ondernemer geen risico omdat de betaling gegarandeerd is. Inmiddels heeft AfterPay zich gevestigd tussen de meeste gebruikte betaalmethoden.

AfterPay beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

AfterPay is beschikbaar in: Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.


Klarna

Klarna

Klarna, opgericht in 2005 en van oorsprong een Zweeds bedrijf, is een grote speler op het gebied van achteraf betalen. Het bedrijf neemt het krediet- en frauderisico van de webshop over zodat de betaling gegarandeerd is.

Klarna beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Klarna is beschikbaar in: Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Oostenrijk, Groot-Brittannië en de VS.


Billink

Billink

Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen: de innovatieve betaaloplossing voor de online retail. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink jouw achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar, snel... en Nederlands!

Billink beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Billink is beschikbaar in: Nederland en België


Meer betaalmethoden?

Pay.nl biedt 30+ lokale en internationale betaalmethoden
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.