In3 gespreid betalen

Betaal via PAY. in 3 termijnen en zonder rente met in3

Gespreid betalen met in3

In3 geeft jouw klanten de mogelijkheid om aankopen in drie gelijke termijnen te betalen. Deze betaalmethode is een unieke betaaldienst zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagt, stijgt de gemiddelde orderwaarde van jouw webshop moeiteloos met in3!

Met gespreid betalen van in3 via PAY. betaalt jouw klant de eerste termijn direct in de check-out van jouw webshop. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen aan in3 betaald.

Hoe werkt in3?

 • De klant kiest gespreid betalen van in3 als betaalmethode. Indien de gegevens in de check-out compleet zijn, toetst in3 in een split second de kredietwaardigheid van jouw klant.
 • Bij goedkeuring betaalt jouw klant direct via deze betaalmethode de eerste termijn met iDEAL. Bij een geslaagde betaling kan de order direct worden uitgeleverd.
 • Na de betaling ontvangt de klant een e-mail met de betaalgegevens van de tweede en derde termijn.
 • 30 dagen na de eerste betaling voldoet de klant de tweede termijn en na 60 dagen voldoet hij/zij de laatste termijn.

Voordelen van gespreid betalen met in3

In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven. Denk hierbij aan productcategorieën zoals witgoed, elektronica of meubels, elektrische fietsen, gadgets of sieraden. Doordat de termijnbetalingen binnen zestig dagen worden voldaan, vallen deze uitgestelde betalingen net als regulier achteraf betalen niet binnen het AFM toezicht. Ook komt er geen BKR toetsing aan te pas en hoef je op jouw website geen conversiekillende banners te plaatsen. In plaats daarvan kan je de in3 betaalmethode gebruiken als marketingtool in jouw webshop en banners op de voorpagina zetten waarmee je jouw klanten op de mogelijkheden attendeert.

Voordelen betaalmethode in3
Betaling betaalmethode in3

Meer over in3

In3 is een innovatieve, meedenkende en verfrissende betaaloplossing voor online retailers. De gespreid betaalmethode denkt dan ook graag mee in oplossingen om opdrachtgevers zo proactief mogelijk te blijven prikkelen.

Betaalmethode in3 biedt jou een complete dienst van facturatie tot incasso en risicoafdekking. Kortom: je loopt vrijwel geen risico door deze vorm van gespreid betalen aan te bieden in jouw webshop. Gemak voor zowel jouw klant als jouzelf is het uitgangspunt van deze betaalmethode.

De voordelen van in3 op een rij
 • Ideale betaalmethode voor aankopen met een hoger orderbedrag
 • Jouw klant kan renteloos gespreid betalen
 • Geen BKR registratie of leningsovereenkomst van toepassing
 • Geen ''Let op! Geld lenen kost geld'' meldingen in jouw webshop
 • Stijging van de gemiddelde orderwaarde
 • Hoge acceptatiegraad dankzij de spreiding van termijnen
 • Overname van het risico op wanbetaling
 • Beschikbaar voor B2C vorderingen
 • Eenvoudige integratie via PAY.

In3 beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

Gespreid betalen via in3 is beschikbaar in Nederland

Laatste nieuws over In3

Vrij, vertrouwd en moeiteloos: achteraf en gespreid betalen
Lees meer
In3 legt unieke concept uit in video
Lees meer
NIeuwe strategie en branding Capyable Gespreid: In3
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.