VISA

's werelds meest geaccepteerde creditcard

Visa

Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders. Net zoals bij andere creditcards, kan de consument met Visa iets kopen via uw webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan de consument gefactureerd. U kunt het ook zien als een persoonlijke lening, die de maatschappij direct verstrekt

Voor de internationale webshop

Of u nu de laatste mode, boeken, reizen, levensmiddelen of speelgoed aanbiedt... met Visa kan uw klant alles direct online afrekenen. Met wereldwijd 1,3 miljard kaarthouders, is Visa de grootste creditcard verstrekker. Met deze betaalmethode in uw webshop, heeft u direct een enorm bereik van potentiële klanten. Voor iedere Nederlandse ondernemer die zijn producten ook in het buitenland aanbiedt, is creditcard een passende betaalmogelijkheid. Niet alleen omdat het over de hele wereld een behoorlijk bekend betaalmiddel is, maar ook omdat het afrekenen van grote bedragen in uw webshop hiermee geen enkel probleem is.

Betaalscherm VISA
Betaalmethode VISA Creditcard

Visa voor uw webshop

Met de kant-en-klare plugins, standaard betaalschermen of onze API is de installatie van onze betaaldiensten zo geregeld. Na installatie, voegt u in één druk op de knop de betaalmethode Visa aan uw webshop of website toe. Vanaf het Professional (S) pakket kunt u gebruik maken van deze betaaldienst.

Extra veilig door 3D secure technologie

Om ervoor te zorgen dat zowel u als ondernemer als de consument veilig gebruik kan maken van Visa, verwerken wij bij alle transacties op basis van een extra veiligheidscheck genaamd 3D secure. Dit houdt in dat naast het invoeren van de kaartgegevens nog een veiligheidscontrole wordt uitgevoerd. Hoe deze controle precies in zijn werk gaat, is per bank of kaart verstrekker verschillend.

Visa betaalproces stap voor stap

Iedere Visa kaart is standaard uitgerust met de extra beveiligingsmaatregel 'Verified by Visa'. Kaarthouders kunnen slleen betaling uitvoeren volgens deze veiligheidscontrole als de bank of kaartverstrekker die service ook echt aan de kaart toevoegt. In sommige gevallen wordt bij een betaling met Visa naast de kaartgegevens gevraagd extra gegevens in te voeren. In de meeste gevallen gaat het dan om een aantal cijfers van de code op de achterzijde van de kaart of een extra wachtwoord. Dit laatste is altijd het geval bij gebruik van de extra service 'Verified by Visa'.

Om het hele betaalproces voor u inzichtelijk te maken, brengen wij de stappen in beeld.

 1. De consument vult zijn gegevens in, rondt de bestelling af en kiest bij betaalwijze voor Visa. Het betaalscherm van Pay.nl wordt geopend.
 2. In het betaalscherm kan de consument eventueel de taal wijzigen. Daarna vult hij zijn persoonlijke en kaartgegevens in. Vervolgens klikt hij op ‘Nu betalen’.
 3. In sommige gevallen doorloopt de consument na het drukken op deze knop een extra stap, vanwege de check ‘Verified by Visa’. De consument voert dan zijn wachtwoord in.
 4. De transactie wordt door Pay.nl verwerkt. Dit neemt maar een paar seconden in beslag.
 5. De betaling is gelukt. De consument komt op de bevestigingspagina van uw webshop. De tekst van deze pagina, kunt u geheel naar eigen wens invullen.

De voordelen op een rij
 • Wereldwijd de meest gebruikte creditcard
 • Kwaliteit gewaarborgd d.m.v PCI gecertificeerd systeem
 • Erg populair bij de consument door de extra zekerheid en garanties
 • Extra veiligheidschecks door Visa en Pay.nl
 • Eenvoudig en snel te koppelen aan uw website of webshop
 • U hoeft geen aparte contracten af te sluiten

VISA creditcard tarieven

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service
Laatste nieuws over Visa
Doorberekenen Creditcardkosten blijft voorlopig toegestaan
Lees meer
App update - Overal creditcardbetalingen verifiëren en meer
Lees meer
Vanzelfsprekend veilige Creditcardbetalingen
Lees meer

Beschikbaarheid

De betaaloptie Visa wordt wereldwijd gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.