Zoeken
Sluiten

Voor elke wens een passende betaalmethode.

Pay. laat je klanten betalen zoals zij dat graag willen. Je voegt in een handomdraai de populairste betaalmethoden toe aan je webshop, zoals iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcards en de bekende achteraf betaalmethoden.

Met Pay. laat je je klanten met meer dan 50 lokale en internationale betaalopties aankopen doen. En dit aantal wordt alleen maar meer. Voor elke klant én webshop biedt Pay. zo de beste mix van betaalmethoden. Met als resultaat optimale conversie, en meer omzet.

Betaalmethoden

Omnichannel@2x Smaller

Onze betaalmethoden

Het breedste aanbod betaalmethoden.

Om de wensen van elke (potentiële) klant te vervullen wil je een zo breed mogelijk aanbod betaalmethoden in je webshop aanbieden. Bovendien wil je dat deze betaalmethoden passen bij het verdienmodel van je bedrijf. De betaalpakketten van Pay. bieden voor elk bedrijf een passende oplossing én groeien mee met je onderneming.

Dé betrouwbare betaalpartner van duizenden ondernemingen.

Al meer dan 15.000 ondernemingen in de Benelux en breder Europa verwerken hun betalingen met de alles in één betaaloplossing van Pay. Ondernemingen kiezen voor Pay. vanwege ons uitgebreide diensten- en productaanbod en onze betrouwbaarheid. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door onze persoonlijke benadering: het Pay. team is altijd bereikbaar om je te helpen en te adviseren. Alles om het beste uit je onderneming te halen. 

API

Implementatie

Snel starten met kant-en-klare plugins of API-koppelingen.
De betaalpakketten en -methoden van Pay. installeer je eenvoudig in je webshop. Onze plugins en API-koppelingen zorgen voor een makkelijke en snelle implementatie. Dus geen ingewikkelde en kostbare integratietrajecten. Je kunt zo aan de slag.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages