Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Achteraf betalen met Riverty.

Met Riverty (voorheen AfterPay) in jouw webshop betalen jouw klanten producten achteraf. Oftewel: eerst zien, dan betalen. Betalen via deze betaalmethode lijkt veel op de oude acceptgiro. In dit geval heb je alleen een betaalgarantie en neemt Riverty de facturatie compleet uit handen. Je loopt als ondernemer dus geen risico dat je de na verzending van het product jouw geld niet ontvangt. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor achteraf betaalmethoden.
Riverty-Logo-RGB-Vanguard (1)
Riverty in jouw webshop.

Wil je op de betaalpagina van jouw webshop ook Riverty als één van de betaalmethoden van Pay. aanbieden, maar heb je nog geen aansluiting? Neem dan eerst contact op met de betaalservice. Voor het gebruik van deze betaalmethode heb je namelijk een contract nodig. Na het afsluiten van het contract ontvang je jouw aansluitgegevens. Deze vul je in wanneer je jouw webshop toevoegt in het Pay. Admin Panel. Je hoeft daarna alleen nog maar een plugin te installeren en jouw klanten kunnen probleemloos orders achteraf betalen met Riverty!

riverty-ENG-FR
Hoe werkt Riverty?

Voor het uitvoeren van een betaling moet de consument een Riverty account hebben. Aan de hand van verschillende checks bekijkt de achteraf betaalmethode of de consument kan en mag betalen.

Anders dan bij iDEAL worden Riverty betalingen voor jou geïncasseerd. De rol van Pay. in het betaalproces betreft de technische afhandeling van de transacties en een goede communicatie tussen jouw webshop, jouw backoffice en Riverty. Om dit hele betaalproces in kaart te brengen, nemen wij jou stap voor stap mee hoe zo een betaling werkt:

 1. De consument plaatst een bestelling in jouw webshop. Hij kiest hierbij voor Riverty als betaalmethode en logt in bij de betaalservice.
 2. Riverty verzorgt de identificatie en controle. Dit gebeurt aan de hand van diverse databronnen. Als de controle negatief is, wordt de consument teruggestuurd naar de betaalpagina van jouw webshop. Hierna kan hij alsnog betalen via een van onze andere betaalmethoden.
 3. Is de controle positief? Dan wordt het betaalproces voltooid. Vanaf deze stap zorgt Pay. ervoor dat je weet of het betaalproces succesvol is verlopen zodat jij de producten kan versturen.
 4. De definitieve factuur van de bestelling geef je vrij aan Riverty; zij brengen de hoofdsom in rekening bij de consument. De standaard betaaltermijn van deze achteraf betaalmethode is 10 dagen na ontvangst van de acceptgiro. Het betalen van de acceptgiro kan op de 'ouderwetse' manier, maar dit kan ook digitaal of per automatische óf via eenmalige incasso.
 5. Riverty betaalt de tegoeden uit aan jou. De fee die de betaalservice rekent, wordt automatisch verrekend met het totaalbedrag. De kosten voor de verwerking brengt Pay. vervolgens bij jou in rekening.
De voordelen van Riverty op een rij.
 • Neemt alsmaar toe in populariteit
 • Bekend en heeft een groot bereik
 • Stimuleert het koopgedrag
 • Geen risico voor jouw webshop
 • De volledige facturatie word je uit handen genomen
 • Na goedkeuring kan je de order direct versturen
 • Makkelijke integratie via Pay.
 • Beschikbaar vanaf het Pioneer pakket

 

Beschikbaarheid.
Achteraf betalen via Riverty is beschikbaar in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages