Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

WeChat Pay: van chat app naar betaaloptie.

WeChat is een semi-wallet. Waar in standaard wallets eerst geld gestort moet worden, kan een semi-wallet gelden doorsturen naar andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

De WeChat App is in 2011 uitgebracht door onze contract partner Tencent en is reeds door miljoenen eindgebruikers geïnstalleerd voor online communicatiedoeleinden en betalingen.

WeChat-Pay-1
De app.

In de WeChat App kunnen Chinese eindgebruikers hun betaalrekening of creditcard koppelen. Heeft een eindgebruiker betaald en is dit bevestigd door de app dan wordt hetzelfde bedrag afgetrokken van het WeChat Pay saldo. WeChat Pay transacties ontvang je in jouw boeksaldo zoals je dat gewend bent bij andere betaalopties.

Video

QR betaling via webshop, kassasysteem, face2face of print.

Heb je WeChat geactiveerd dan genereert onze betaaloptie een QR-code die tijdens het afrekenen van jouw transactie op het betaalscherm van jouw kassa of webshop reflecteert. Jouw klant scant simpelweg de QR-code en rekent zijn transactie direct af.

"WeChat Pay is tevens dé ideale betaalmethode voor Merchants op plekken waar veel toeristen komen. Denk aan evenementen, theaters en attractieparken, maar ook high-end fashion retailers of souvenirshops."
WeChat Quick Pay.

WeChat Quick Pay is de meest gebruikte fysieke betaalmethode van WeChat waarbij je alleen maar een barcode vanaf een telefoonscherm hoeft te scannen. Jouw klant opent de WeChat app en klikt op betalen. Er verschijnt een barcode in beeld zodra je deze scant, is de betaling direct voldaan. Deze manier van betalen is sneller dan bijvoorbeeld contante betalingen of betalingen met een creditcard. Bijkomend voordeel voor jouw klant is dat de 6-cijferige code niet ingevuld hoeft te worden.

 

Jouw kosten besparen: dát is ons doel.

Wij zijn als Payment Service Provider continu op zoek naar internationale betaalopties waarmee jouw dienstverlening kosten bespaart. Een bestelling uit China kost inclusief regio toeslagen en interchange al snel meer dan 2,5%. Met WeChat reduceer je deze kosten naar gemiddeld 1,5% + € 0,15.

De voordelen op een rij.
  • Heeft meer dan 800 miljoen gebruikers
  • Faciliteert betalingen voor meer dan 10 miljoen Chinese toeristen die jaarlijks de EU bezoeken
  • Makkelijk en snel betalen via een QR-code
  • Reduceer de kosten van toeslagen en interchange

Heb je behoefte aan meer informatie over WeChat Pay? Neem contact met ons op via sales@pay.be of telefonisch via 09 394 3 904 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

 

Beschikbaarheid.

WeChat Pay wordt wereldwijd door 800 miljoen Chinese klanten gebruikt.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

chat bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

user favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages