Betaalmethode

Online betalen met iDEAL via Pay.

Bied iDEAL via Pay. aan als betaalmethode in jouw webshop zodat ze veilig en snel via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Het gemak, het vertrouwde imago van iDEAL en de snelheid maken deze betaalmethode erg populair bij consumenten. Door de lage kosten per transactie is de online betaalmethode ook erg aantrekkelijk voor ondernemers. Daarom leidt een webshop met iDEAL gegarandeerd tot conversie.

Ideal Header Logo
Betaalmethode iDEAL op jouw website.

In Nederland is iDEAL al jaren de meest populaire online betaalmethode bij online shoppers in webshops en webwinkels. De online SEPA-betaling met iDEAL wordt direct verwerkt en is, anders dan bij creditcardbetalingen, altijd gegarandeerd wanneer consumenten ermee betalen in jouw webshop of webwinkel. Daarnaast kunnen klanten het afgeschreven bedrag direct terugvinden op hun afschrift wanneer ze betalen met iDEAL als betaalmethode.

 

Pay. is acquirer van iDEAL.

Een webshop met iDEAL geeft je klanten de mogelijkheid om snel en veilig te betalen. Via Pay. kan dit nóg sneller: sinds 2018 heeft Pay. namelijk een eigen iDEAL acquirer licentie. Dit maakt ons minder afhankelijk van derden. Deze acquirer licentie leidt tot een stabieler online betaalsysteem en een halvering van de verwerkingstijd bij het aanmaken van iDEAL betalingen.

Video

Een webshop met iDEAL.

Met de standaard webshop plugins koppel je iDEAL gemakkelijk en snel aan jouw webshop of webwinkel. Na het downloaden plaats je de plugin op jouw server en kan je aan de slag met de installatie. In het Pay. Admin Panel voeg je alle gewenste betaalmethoden aan jouw webshop toe. Een webshop met iDEAL is echt zo geregeld!

Wanneer jouw klant in jouw webshop of webwinkel kiest voor betalen via iDEAL en een keuze heeft gemaakt uit één van de Nederlandse banken, verwijst onze techniek hem/haar door naar het betaalscherm van zijn eigen bank. De klant voert daar de betaling uit volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren. Wanneer een betaling in jouw webshop is gelukt (of mislukt) vind je dit terug in het beheersysteem. Daardoor kan je, met de iDEAL betaalmethode in jouw webshop, snel jouw producten uitleveren

Ondersteund door elke Nederlandse bank.

Het maakt niet uit bij welke van de Nederlandse bank(en) jouw klant een rekening heeft. Alle banken ondersteunen iDEAL als betaalmethode. Hierdoor kunnen klanten in jouw webshop of webwinkel altijd gebruik maken van deze online betaalmethode en direct online betalen voor hun aankoop. iDEAL is er voor iedere merchant.

De voordelen van iDEAL op een rij.
  • De betaling is 100% gegarandeerd
  • Gunstige tarieven per transactie
  • Vertrouwd en bekend
  • Direct inzicht in betalingen
  • Zowel voor jouw zakelijke als particuliere klant
  • Met één druk op de knop terugbetalen in jouw webwinkel
  • Nog sneller betalen via de internetbankieren app
  • Desktop aankopen afrekenen kan ook met een QR-code

 

Beschikbaarheid.

De betaaloptie iDEAL wordt gebruikt in Nederland. In België is Bancontact vergelijkbaar met iDEAL en in Duitsland is dit GiroPay.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

chat bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

user favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages