Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Betalen met Paysafecard.

Paysafecard is een prepaidkaart. Consumenten kunnen er online en anoniem aankopen mee doen. De kaart is zowel online als in een groot aantal winkels beschikbaar. Een betaling gebeurt zonder persoonlijke bankinformatie, maar aan de hand van de gegevens op de kaart. Wanneer je klant deze betaalmethode gebruikt, dan wordt direct het tegoed op de kaart bijgewerkt.
paysafecard hero image
Paysafecard aan jouw webshop toevoegen?

De paysafecard is het meest populaire online prepaid betaalmiddel binnen en buiten Europa. Deze anonieme betaalmethode is in meer dan 33 landen, via 450.000 verkooppunten en bij ruim 4.000 webshops te koop. Met de paysafecard app kunnen consumenten inzien waar de prepaidkaart te besteden is. Ben je naast deze betaalmethode ook benieuwd naar andere prepaid- en cadeaukaarten die Pay. aanbiedt? Bekijk dan ons cadeaukaarten aanbod

Video

Paysafecard is een open-loop prepaidkaart.

Dit betekent dat je klant per order niet meer dan € 50,- per prepaidkaart kan besteden.

 

Paysafecard voor games, film en muziek.

Betalen met paysafecard is laagdrempelig en anoniem. Daarom is deze betaalmethode erg populair in webshops en websites die muziek, games, film en entertainment aanbieden. Dit geldt ook voor online platformen die sociale media en communities als dienstverlening aanbieden.

paysafecard_betaalmethode_vouchers
Paysafecard als prepaid en anonieme betaalmethode.

De paysafecard is in verschillende waarden verkrijgbaar, namelijk: € 10,-, € 25,-, € 50,- en € 100,-. De prepaidkaart bevat een 16-cijferige pincode. Met die code kan de consument in een webshop een transactie uitvoeren. Bij het doen van een aankoop is het invullen van bank- of creditcardgegevens niet nodig.

Het betaalde bedrag wordt direct met het tegoed van de consument verrekend. Is de eindgebruiker vergeten hoeveel er nog op de prepaidkaart staat? Dan kan dit op ieder moment online worden opgevraagd via de website van paysafecard. Regelmatige gebruikers van de anonieme betaalmethode kunnen ook betalen via een persoonlijk account. Ze verrichten een betaling door in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Online waarderen ze ook gemakkelijk het tegoed op.

De voordelen van paysafecard op een rij.
  • Populaire betaalmethode wereldwijd
  • Veelgebruikt bij het afrekenen van digitale diensten
  • De consument blijft anoniem
  • Paysafecard betalingen zijn 100% gegarandeerd
  • Eenvoudige aansluiting via onze plugins
  • Beschikbaar vanaf het Pioneer pakket

Heb je behoefte aan meer informatie over paysafecard? Neem contact met ons op via sales@pay.be of telefonisch via 09 394 3 904 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

 

Beschikbaarheid.

Paysafecard wordt gebruikt in: Nederland, België, Duitsland, Argentinië, Australië, Bulgarije, Canada, Cyprus, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Koeweit, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Mexico, Noorwegen, Oostenrijk, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Uruguay, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

Breedste aanbod betaaloplossingen

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages