Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Accepteer via Pay. online bankbetalingen met Trustly in jouw webshop.

Bereik met Trustly via Pay. ruim 400 miljoen consumenten in 29 Europese landen. Trustly is een online bankbetaalmethode. Dit betekent dat jouw klanten eenvoudig en veilig online, of via een mobiele telefoon of tablet, betalen in jouw webshop. Betalen via deze betaalmethode is veilig omdat de betaaldienst geen bankgegevens van gebruikers opslaat.

Met Trustly kun je betalingen accepteren in jouw webshop, uitbetalingen doen en inzicht krijgen in waardevolle gebruiksgegevens. Dankzij een eenvoudige activering en ondersteuning voor meerdere valuta’s kan je gemakkelijk uitbreiden buiten jouw landsgrenzen.

Trustly-3
Hoe werkt Trustly?

Voor het uitvoeren van een betaling hoeft jouw klant geen Trustly account aan te maken. Met deze betaalmethode betalen jouw klanten veilig en snel online zonder jouw webshop te verlaten. Wanneer jouw klant overgaat op een aankoop en ervoor kiest om met Trustly te betalen, verschijnt er een pop-up scherm waarmee de betaling in een paar klikken kan worden voltooid:

  1. In de check-out van jouw webshop selecteert jouw klant Trustly als online betaalmethode.
  2. Vervolgens selecteert jouw klant zijn eigen bank en de bankrekening waar hij de aankoop mee wil voldoen. Binnen de vertrouwde bankomgeving bevestigt de klant zijn betaling met een e-reader of QR-code.
  3. De betaling wordt verwerkt, jouw klant wordt teruggeleid naar de betaalpagina van jouw webshop waarna hij ziet of de betaling is geslaagd of mislukt.

Video

Trustly in jouw webshop.

Voor de ontwikkeling van jouw Trustly webshop heb je de keuze uit een groot aantal systemen. Voor diverse systemen hebben wij zogenaamde webshop plugins ontwikkeld. Hiermee kan je in een handomdraai onze betaalmethoden, waaronder Trustly, aan jouw webshop koppelen. Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden wij meerdere plugins aan. Enkele voorbeelden zijn Magento, OpenCart en PrestaShop. Wil je zelf een koppeling maken met Trustly? Gebruik dan onze handige API's.

Betalen met Trustly, een gegarandeerde en veilige betaalmethode.

Wanneer klanten in jouw webshop via de betaalmethode Trustly betalen, dan doen zij dit online via hun eigen vertrouwde bankomgeving. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is een Trustly betaling altijd gegarandeerd. Dit betekent dat je geen risico loopt op storneringen en chargebacks.

 

Meer weten over Trustly in jouw webshop?

Trustly is vanaf nu beschikbaar in onze directe implementatie. Plugins worden uitgerold op basis van beschikbare capaciteit.

Neem contact met ons op via sales@pay.be of telefonisch via 09 394 3 904 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

De voordelen op een rij.
  • De eerste keuze voor veilige online bankbetalingen
  • Aangesloten bij 3.300 Europese banken
  • Ondersteunt vertrouwde lokale valuta
  • De consument hoeft zich niet te registeren
  • Soepel, veilig en conversieverhogend
  • Makkelijke integratie van Trustly via Pay.
  • Beschikbaar vanaf het Pioneer pakket

 

Beschikbaarheid.

Trustly is beschikbaar in Zweden, Finland, Duitsland, Nederland, Engeland, Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Polen, Noorwegen, Spanje, Tsjechië, België, Oostenrijk en Slowakije.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages