Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Bedien miljoenen Chinezen met Alipay.

Alipay is de semi-wallet van technologiereus Alibaba. Deze betaalmethode wordt samen met WeChat door 80% van de Chinezen gebruikt om transacties online of fysiek betalingen te voldoen.

Waarbij in standaard wallets eerst geld gestort moet worden, kan een semi-wallet Alipay gelden doorsturen naar andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

AliPay-2
Betalen met Alipay: de app.

In de app van Alipay kunnen Chinese eindgebruikers hun betaalrekening of creditcard koppelen. Heeft een eindgebruiker betaald en is dit bevestigd door de app, dan wordt hetzelfde bedrag afgetrokken van het Alipay saldo. Alipay transacties ontvang je in het boeksaldo van Pay. zoals je dat gewend bent bij andere betaalmethoden. Alipay op jouw webshop verbreedt gegarandeerd je bereik!

markus-winkler-A-F_TIyWClU-unsplash

Een Alipay QR-betaling via webshop, kassasysteem, face-to-face of print.

Heb je de betaalmethode Alipay geactiveerd, dan genereert onze betaaloptie een QR-code die tijdens het afrekenen van jouw Alipay transactie op het betaalscherm van jouw kassa of webshop reflecteert. Jouw klant scant simpelweg de QR-code en rekent zijn transactie via Alipay direct af.

"Alipay is tevens dé ideale betaalmethode voor merchants op plekken waar veel toeristen komen. Denk aan evenementen, theaters en attractieparken, maar ook high-end fashion retailers of souvenirshops. Laat jouw klanten daarom betalen met Alipay."

Alipay barcode betaling.

Met Alipay Barcode Payments kunnen klanten fysiek in jouw winkel betalen met de Alipay wallet. Je start de Alipay transactie in jouw kassasysteem. Jouw klant opent de Alipay app. De app toont nu een barcode. Met de scanner van jouw kassaysteem scan je de barcode waarna de Alipay transactie is voltooid.

Deze manier van betalen is sneller dan bijvoorbeeld contante betalingen of betalingen met een creditcard. Bijkomend voordeel voor jouw klant is dat de 6-cijferige code niet ingevuld hoeft te worden. Zo simpel is betalen met Alipay!

De voordelen op een rij.
  • De meestgebruikte online betaalprovider in China met meer dan 900 miljoen gebruikers
  • Dé betaalmethode op plekken waar veel Chinese toeristen komen
  • Alipay faciliteert snelle en veilige betalingen
  • Makkelijk en snel betalen via een QR-code

Heb je behoefte aan meer informatie over Alipay? Neem contact met ons op via sales@pay.be of telefonisch via 09 394 39 04 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

chat bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

user favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages