Zoeken
Sluiten
Onze oplossingen: ticketing

Het betalen van tickets voor evenementen.

Of het nou om een kleine theatervoorstelling gaat of een groot festival; de kaartverkoop moet goed gaan. Veel transacties tegelijk als de verkoop start, het voorkomen van fraude, en de combinatie van online voorverkoop én kaartverkoop aan de kassa maken het betaalproces complex. Gelukkig is het bij Pay. in goede handen. 

festival
ticketing-eventix

Kaartverkoop via Pay.

Als de voorverkoop van een populair concert of festival van start gaat, worden er vaak duizenden kaartjes verkocht in een paar minuten. Dat kan alleen als zowel het ticketing systeem als de betalingen vlekkeloos verlopen. Bij Pay. werken we daarvoor samen met verschillende partners die dit mogelijk maken. Eventree, Eventix, Leisureking, ItixRood Fluweel en Twelveticketing zijn belangrijke voorbeelden van ticketverkopers waar we mee samenwerken.

 

Het Pay-platform; ontwikkeld voor hoge volumes

Het ergste dat kan gebeuren is dat de kaartverkoop ten onder gaat aan zijn eigen succes. De vraag naar kaarten is zo groot, dat het hele systeem plat ligt. Bij Pay. zijn we daarom altijd voorbereid op hoge volumes. We monitoren ons platform 24/7 en schalen op waar nodig. Op die manier waren de duizenden transacties van Eventree op de Motul TT Assen geen probleem.

Daarnaast zoeken we samen met onze partners altijd nog naar andere oplossingen. Is het bijvoorbeeld noodzakelijk om iedere transactie-update direct terug te sturen naar het platform of kan dat ook later? Dat soort oplossingen zorgen al snel voor een aanzienlijke vermindering van de druk op het platform.

breedste-aanbod

Aan de kassa, mobiel en online komen samen

Of het nou de online kaartverkoop voor een evenement is of het afrekenen van een drankje tijdens een voorstelling. Alle transacties komen samen op het Pay. platform.

app

De nieuwste generatie mobiele pinautomaten

Pay. heeft altijd een passende pinautomaat voor jou. Koop, huur of lease de nieuwste mobiele pinautomaten. Allemaal makkelijk te installeren én te gebruiken.

conversie

Schaalbaar en uitbreidbaar platform

Het platform van Pay. is schaalbaar. Dat zorgt ervoor dat op momenten van drukte, bijvoorbeeld als de kaartverkoop begint, de capaciteit uitgebreid kan worden zodat uptime gegarandeerd is.

gebruikers

De betaalpartner van 15.000+ bedrijven

Met Pay.'s persoonlijke service en technische ondersteuning heb je altijd zicht op je betalingen. Maak gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring, en laat je onderneming verder groeien.

pay-_tt_assen_paytree (1080p)-thumb
De mogelijkheden tot schaalvergroting van Pay. zorgen bij ons voor een stabiel en cashless betaalsysteem.
Bekijk case
tactile

Instant refunds bij evenementen.

Een evenement dat helaas niet doorgaat of muntjes die worden teruggebracht; het komt regelmatig voor dat er geld moet worden terugbetaald aan een bezoeker. 

Met behulp van de instant refunds van Pay. zorgen we ervoor dat voordat een bezoeker weer thuis is, het geld al op de rekening staat. Met onze partner Tactile hebben we zelfs een cashless betaalsysteem ontwikkeld dat het volledig automatisch gaat, zonder dat een bezoeker het merkt. 

Goed beveiligde transacties dankzij Pay.

De VERIFY-module in het Pay.-platform checkt alle betalingen op fraudegevoeligheid. Dat doen we door verschillende factoren van een transactie te checken. Het bedrag natuurlijk, de betaalwijze, het land waarin de transactie wordt gedaan en nog meer.

Daarom vragen we bij de verkoop van tickets ook altijd om bij iedere ticketverkoop ook de datum van het evenement mee te geven. De ervaring leert dat als het evenement al bijna plaatsvindt, de kans op fraude groter is. Dat komt bijvoorbeeld doordat de eigenaar van de creditcard dan waarschijnlijk niet doorheeft dat er is betaald voor een ticket zonder zijn of haar medeweten.

Samen met onze partners en klanten, kunnen we dankzij de VERIFY module transacties veilig voltooien.

online_shop_creditcard_LR_1

Internationale betaalmethoden.

Bezoekers van evenementen komen vaak uit veel verschillende landen. Pay. laat daarom je klanten betalen zoals zij dat graag willen. Je voegt in een handomdraai de populairste betaalmethoden toe aan je webshop, zoals iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcards en de bekende achteraf betaalmethoden.

Met Pay. laat je je klanten met meer dan 50 lokale en internationale betaalopties aankopen doen. En dit aantal wordt alleen maar meer. Voor elke klant én ticketverkoper biedt Pay. zo de beste mix van betaalmethoden. Met als resultaat optimale conversie, en meer omzet.

De alliantietechniek van Pay.

Veel kaartjes worden verkocht via een systeem van een partner. Een partner kan daarbij de keuze maken om de alliantietechniek van Pay. te gebruiken.

De alliantietechniek is bedoeld om nieuwe theaters, evenement organisatoren of concertzalen makkelijk aan te sluiten en de bijbehorende geldstromen overzichtelijk te houden. Kosten kunnen direct worden verrekend en de omzet komt meteen op de rekening van de organisator. Het scheelt veel werk en het geld komt gegarandeerd op de goede plek.

 

Ticketing met Pay. betekent:
  • Geen probleem met hoge volumes
  • Realtime inzicht in alle transacties: in-store, mobiel en online
  • Veiligheid dankzij de VERIFY fraude module
  • Bank onafhankelijk
  • Met instant refunds zorgen voor snelle terugbetaling
  • Al je terminals beheren in het Pay. platform
  • Technisch hoogstaande support, snellere levering van terminals
  • Pin transacties starten via de gekoppelde kassa, de Pay. app, het Pay. platform, of met de hand
Pay.-heeft-een-nieuw-logo,-nieuwe-huisstijl-en-een-nieuwe-website

Wordt jij onze nieuwe betaalpartner?

Pay. is altijd op zoek naar partners die helpen onze betaalverwerking nóg soepeler te laten verlopen. En met wie we de beste betaalervaring voor onze merchants en hun klanten kunnen creëeren.