Anti fraude

Detecteren van frauduleuze transacties

Anti-fraude

Je ontvangt betalingen, alles loopt soepel. Maar bepaalde betaaloplossingen hebben een risico op fraude. Bij SEPA betalingen (iDEAL, Bancontact, MyBank) is de betaling gegarandeerd maar bij creditcardbetalingen of incasso loop je het risico op frauduleuze transacties. PAY. helpt jou deze te onderscheppen.

Voorkomen is beter dan genezen.

Het begint met het onderkennen van de risico's van elke betaaloptie, in het 'Admin Panel' vind je het informatiecentrum waar per betaalmethode de risico's staan beschreven. Daarnaast vind je een overzicht van de meest voorkomende fraudes.

Indien je de mix van betaalopties hebt gekozen is transactiemonitoring van groot belang. Afwijkende transacties moeten worden bekeken voordat je ze gaat uitleveren. Wij tonen jou alle mogelijke informatie over een transactie waarop je een keuze kan maken.

image

Creditcard fraudepreventie

Om chargebacks en fraude tegen te gaan hanteert PAY. een uniek creditcard fraudepreventiesysteem. In 3 stappen proberen wij de betrouwbaarheid van de betaling te achterhalen:

Tijdens de eerste stap wordt er een score bepaald op basis van 10 punten. Bij een positieve score wordt de betaling direct doorgevoerd. Indien er niet genoeg referentiedata beschikbaar is, hanteren we een tweede handmatige check door één van de risk medewerkers. Bij twijfel over de betrouwbaarheid nemen we contact op met de ondernemer. De ondernemer kan vervolgens zelf bepalen of hij de creditcardbetaling wil accepteren.

meer features

Account manager
Account manager

Jouw eigen persoonlijke account manager

Authenticatie
Authenticatie

Secure toegang anno 2019 tot jouw Admin Panel

Support
Support

Professionele support via chat, telefoon en e-mail

Pay fixed price
Pay fixed price

Jouw klanten een vast bedrag laten afrekenen per telefoon

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.