Instant refunds

Klanten lang laten wachten op een terugbetaling is verleden tijd.

Pay. biedt instant refunds aan. In plaats van de terugbetaling als een reguliere overboeking te verwerken, maken we het mogelijk om een refund als een instant payment uit te voeren. 

Deze manier van direct terugbetalen is prettig voor klanten omdat ze direct en veilig hun geld terugkrijgen. Oók ’s nachts, op feestdagen en in het weekend. Dit zorgt voor een positieve ervaring die klanten onthouden, waardoor ze sneller terugkeren voor meer van je diensten en producten.

PAY. Sfeerfotografie4685

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages