Zoeken
Sluiten

Partnercase LeisureKing: hét snelst groeiende ticket- en reserveringssysteem

Partnercase LeisureKing: hét snelst groeiende ticket- en reserveringssysteem

Het ticket- en reserveringssysteem van LeisureKing is er voor elke vorm van dagrecreatie. Het is een totaalpakket dat ondernemers in de leisure branche gemakkelijk kunnen koppelen aan hun eigen website. Hierdoor vinden reserveringen, betalingen en voorraadbeheer volledig online plaats.

LeisureKing_Logo_Foto2

Het idee voor LeisureKing ontstond in 2008 toen eigenaar en oprichter Erik Kroon op zoek was naar een reserveringssysteem voor zijn fietsverhuurwinkel en klimbos. LeisureKing’s support- & onboarding specialist Björn Hogeveen vult aan: "Toen Erik geen passend reserveringssysteem kon vinden, besloot hij er zelf een te bouwen - zo werd het idee voor LeisureKing geboren."

 

No cure no pay

LeisureKing is er voor alle ondernemers in de leisure branche: van bootverhuurbedrijven, bowlingbanen en escape rooms, tot evenementen. "Wij richten ons eigenlijk op elke vorm van dagrecreatie," vult Björn aan. Het reserveringssysteem kan voor bijna ieder systeem passend worden gemaakt met de meest uiteenlopende functies. Zo kunnen bootverhuurbedrijven klanten vooraf laten betalen, waardoor no-shows verleden tijd worden. Musea, dierentuinen en speelparken kunnen bezoekers gemakkelijk toegang verlenen met de ticketingmodule van LeisureKing.

"Wat wij net even anders doen is dat wij het enige reserveringssysteem zijn dat gratis in gebruik is voor onze klant," vertelt Björn. "LeisureKing hanteert geen hoge maandelijkse abonnementskosten. Per reservering wordt er een klein percentage als servicekosten betaald door de eindgebruiker, en dus niet door de ondernemer zelf. Leisure bedrijven kunnen het systeem vooraf eerst een maand lang gratis uitproberen. Daarna zijn er enkel eenmalige aansluitkosten van toepassing. Pay. neemt betalingszorgen weg."

LeisureKing_Pay_partner van de maand

 

Pay. als veilige en vertrouwde betaalprovider

Met LeisureKing ervaren zowel grote als kleine bedrijven in de leisure branche ongekend veel gemak en voordelen. Het ticket- en reserveringssysteem is eenvoudig te gebruiken, vergemakkelijkt de boekhouding, hanteert automatisch voorraadbeheer, verhoogt de omzet .. en nog veel meer. Klanten die een outdoor activiteit boeken via LeisureKing ervaren ook gemak: ze selecteren gemakkelijk en snel een activiteit, betalen (vooraf) online en ontvangen automatisch alle benodigde informatie. Björn: "Het is zo geboekt, betaald én geregeld - precies zoals onze slogan luidt."

Wat wij zo fijn vinden aan Pay. is dat de samenwerking al vanaf het begin vertrouwd aanvoelt. De koppeling is gebruiksvriendelijk en snel. Daarnaast zorgt Pay. ervoor dat de betalingen van de eindgebruiker aan onze klanten snel en volledig online plaatsvinden. Alle transacties vinden ze overzichtelijk en op één plek in het Admin Panel.

Maar hoe zit het met de online en offline betalingen die via het systeem van LeisureKing binnenkomen? Samen met Pay. is LeisureKing erin geslaagd om de websitebezoeker van een onderneming tijdens het reserveren van een toegangsticket, bootje, scooter of bowlingbaan direct te laten betalen met iDEAL of credit card.

"De soepele verwerking van betalingen hebben we te danken aan onze onmisbare omnichannel betaalpartner Pay. waar we eigenlijk vanaf het begin al mee samenwerken," aldus Björn. Dat de betalingen vliegensvlug worden verwerkt, komt dankzij de koppeling die LeisureKing met Pay. heeft gerealiseerd. Hierdoor zijn de activiteiten van LeisureKing klanten online boekbaar en kan er ook direct online betaald worden.

Björn: "Samenwerken met Pay. is effectief én efficiënt. Het is makkelijk, snel en vertrouwd. En dat is precies wat onze gezamenlijke klanten willen. Inkomsten uit de activiteiten van onze klanten komen direct en overzichtelijk binnen in hun Pay. account. En Pay. zorgt ervoor dat er iedere maandag wordt uitbetaald en dat we samen winst maken."

Inmiddels is LeisureKing groot geworden in zowel binnen- als buitenland. Tijdens onze reis hebben we altijd hand in hand gewerkt met Pay. Onze accountmanager denkt altijd mee en ondersteunt ons nog steeds in het zoeken naar de beste oplossingen. Hierdoor kunnen wij sinds een aantal jaar ook de kassamodule van LeisureKing koppelen aan de pinterminals van Pay. Op deze manier kan een bootverhuurder de borg op locatie laten pinnen en aan het einde van de dag moeiteloos retourpinnen aan zijn klant.

Volledige flexibiliteit om te voldoen aan de klantbehoefte

LeisureKing heeft zich gepositioneerd als hét snelst groeiende ticket- en reserveringssysteem en vormt met een grote hoeveelheid aan uiteenlopende functies een totaalpakket voor ondernemers in de leisure branche. Afgelopen augustus is het blijvende succes van LeisureKing op een symbolische manier bevestigd - het platform tikte een rond totaal van 1 miljoen reserveringen aan. "We gaan nu steeds meer richting de twee miljoen!" vertelt Björn enthousiast. "In de tussentijd willen we ons klantenbestand graag uitbouwen in zowel binnen- als buitenland."

Björn geeft aan dat LeisureKing zich aankomende periode zal focussen op de verdere ontwikkeling van het platform om nog meer flexibiliteit aan klanten te kunnen bieden. Als voorbeeld noemt hij dat er een complete make-over van de huidige boekingsmodule op de planning staat. Een plug-in die de verhuurder op de website kan plaatsen waardoor zijn aanbod eenvoudig online te boeken is. Björn vult aan: "Het boekingsproces gaat straks sneller en wordt nog duidelijker. Er komt een one step check-out: alle stappen van het boekingsproces zullen zichtbaar zijn op één pagina en onze klant bepaalt binnenkort zelf hoe het boekingsvenster eruit komt te zien. Met dit soort aanpassingen gaan we nog meer voldoen aan de vraag van onze klanten naar een nog flexibeler platform."

Als omnichannel betaalprovider maakt Pay. het verschil. Het is een betrouwbare partner die dagelijks ontzettend veel betalingen verwerkt. We zijn erg blij om Pay. als betaalpartner te hebben, alle betalingen die via LeisureKing worden afgehandeld worden naadloos en soepel verwerkt door het betrouwbare betaalsysteem dat Pay. aanbiedt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages