Giropay

Dé betaaloptie van Duitsland met bijna 40 miljoen klanten

Betalen met Giropay!

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument en daarmee ideaal als jouw webshop zich richt op Duitsland. Een betaling met Giropay lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80% van de Duitse banken hebben een Giropay aansluiting. Hierdoor heb je met deze betaalmethode een bereik van 40 miljoen potentiële klanten voor jouw webshop!

Online betalen met Giropay voor de Duitse consument

Een webshop met Giropay is vooral interessant als je jouw producten online aanbiedt in Duitsland. Het systeem van Giropay heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL. Het is laagdrempelig en iedere transactie is gegarandeerd doordat de transactie rechtstreeks via de omgeving van de bank van de consument verloopt. Ongeveer 75% van de Duitsers heeft een Giropay betaalkaart en kan dus gemakkelijk een betaling verrichten met Giropay.

Betaalscherm Giropay

Betaalmethode Giropay

Giropay voor jouw webshop

Wanneer de consument ervoor kiest om met Giropay te betalen, hoeft hij geen kaartgegevens in te vullen. De manier waarop Giropay werkt, heeft veel weg van iDEAL. Het Giropay betaalscherm heeft de bekende look en feel van de betaaloptie. Dit geeft klanten een veilig en vertrouwd gevoel wanneer je Giropay aanbiedt in jouw webshop.

Iedere betaling met het Duitse Giropay start met het invullen van de bankcode en het rekeningnummer. Dan volgt de inlogprocedure die per bank verschilt. De stappen die de consument dan doorloopt, wordt ook wel het identificatieproces genoemd. Dat wil zeggen dat alleen de pashouder, die in bezit is van de pincode of het wachtwoord, een betaling met Giropay succesvol kan afronden. Dit betekent dat iedere Giropay betaling altijd gegarandeerd is waardoor je als ondernemer geen risico's loopt op terugboekingen.

Kant-en-klare oplossing met plugins voor Giropay

Wil je de betaalmethode Giropay aan jouw webshop toevoegen? Met onze standaard webshop plugins heb je de installatie zo geregeld. Het gebruik van onze plugins is gratis en je hebt de keuze uit verschillende systemen. Tevens zijn er Giropay koppelingen met 'hosted webshops' zoals CS-CART en WooCommerce mogelijk.

Zo bieden wij bijvoorbeeld een kant-en-klare oplossing voor CS-CART, WooCommerce en nog veel meer.

Ook beschikbaar in Oostenrijk

Naast de Duitse kan ook de Oostenrijkse consument gebruik maken van Giropay. Het aantal Oostenrijkers dat online betaalt met de Giropay betaalmethode groeit dan ook gestaag door.

PostBankDeutsch KreditbankComdirectMerkur Bank
MLPCronbankBankhaus Ellwanger & GeigerBank Schilling & CoGenossenschaftsbankSparkassen-Finanzgruppe

De voordelen op een rij
  • Giropay heeft een groot bereik van bijna 40 miljoen klanten
  • Betalingen met Giropay zijn 100% gegarandeerd
  • Beschikbaar voor zowel de Duitse als Oostenrijkse consument
  • Giropay geeft direct inzicht in betalingen - je kan gelijk leveren
  • Voor zowel de zakelijke als particuliere klant
  • Vertrouwd, klanten betalen via eigen betaalomgeving
  • Giropay is al beschikbaar vanaf het gratis Pioneer pakket
  • Eenvoudige installatie van deze betaalmethode via de plugins van PAY.

Giropay beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service
-

Heb je behoefte aan meer informatie over Giropay?

Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Beschikbaarheid

Giropay wordt gebruikt in Duitsland en Oostenrijk.
Laatste nieuws over Giropay
Betalen met Giropay binnenkort mogelijk voor (bijna) alle Duitsers
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.