Pay Fixed Price

Vaste bedragen afrekenen via de telefoon

Pay Fixed Price

Met de optie Pay Fixed Price (PFP) van PAY. kan je jouw gebruikers een vast bedrag laten afrekenen met hun telefoon. De bezoeker van jouw website betaalt met zijn telefoon precies het bedrag dat hij moet betalen waarna de verbing verbroken wordt. De betaalmethode Pay Fixed Price is uitermate geschikt voor het afrekenen van kleine bedragen tot € 10,- hoewel hogere bedragen ook mogelijk zijn.

Betaalscherm Pay Fixed Price

Betaalmethode Pay Fixed Price

Hoe werkt het?

De gebruiker belt een betaald servicenummer en toetst de op de website de getoonde code in op zijn telefoon. In het scherm ziet de bezoeker hoeveel procent van het bedrag is betaald. Zodra het te betalen bedrag bereikt is, wordt de verbinding automatisch verbroken. Voordelen van deze betaalmethode zijn onder andere dat er hogere bedragen per gesprek kunnen worden afgerekend dan het maximale tarief per gesprek.

Pay Fixed Price activeren?

Wil je Pay Fixed Price aanbieden aan jouw klanten? Dan dien je deze betaalmethode eerst te selecten bij jouw dienst. Vanaf dat moment is de betaalmethode beschikbaar in onze plugins en API's.

Netto uitbetaling

Een groot voordeel voor jou als Merchant van deze betaalmethode is dat de kosten geheel voor rekening van de gebruiker zijn. Afhankelijk van het land van de gebruiker en de gebruikte telefoonlijn betaalt de eindgebruiker een toeslag per minuut.

Een voorbeeld

Je verkoopt een product voor € 10,-. Jouw  Nederlandse klant belt met een vaste lijn een betaald servicenummer à € 1,- p/m. De kosten voor deze betaalmethode liggen op 10%. Om dit bedrag af te rekenen, dient de gebruiker 11 minuten aan de lijn te blijven. De kosten voor de gebruiker zijn dan € 11,-. De netto uitbetaling is dan € 10,-.

De voordelen op een rij
  • Zeer laagdrempelige en discrete betaalmethode
  • Uitermate geschikt voor zowel micropayments als grotere bedragen
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Netto uitbetaling
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
Pay Fixed Price tarieven

De tarieven verschillen per land. Op dit moment is 'Pay Fixed Price' enkel beschikbaar in Nederland.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.