Zoeken
Sluiten
IDIN verificatie

iDIN: hét online identificatiemiddel.

iDIN (iDentificeren) is ontwikkeld door banken voor consumenten. Met iDIN kunnen consumenten hun identiteit bevestigen. Zo bied je extra service zonder de veiligheid of privacy van je klanten in gevaar te brengen.

Via Pay. kun je iDIN verificatie gebruiken voor online (leeftijds-)identificatie.

iDIN_logo
iDIN_logo
idin-alcohol-tabak

Online identificeren via eigen bank.

Alcoholische dranken, festivaltickets, vuurwerk of tabak. Om al deze producten te kunnen kopen moet jouw klant eerst een leeftijdsidentificatie uitvoeren. Dit kan veilig én eenvoudig via iDIN verificatie.

Met iDIN kun je bij de bank geregistreerde persoonsgegevens uitvragen - jouw klant heeft zich immers al eens gelegitimeerd bij het openen van een bankrekening. Zo heb je altijd digitale zekerheid over de leeftijd van jouw klant.

Naast de leeftijdscheck kunnen klanten zich ook volledig digitaal identificeren met iDIN. Dit kan nodig zijn bij het aanmaken van een account. Informatie zoals voorletter(s), achternaam, postcode, huisnummer, geslacht, email, telefoonnummer en bankrekeningnummer kunnen dan, na akkoord van de klant, worden verstrekt.

De voordelen van iDIN.

 • Veilig en direct
  iDIN kan direct worden gebruikt in je webwinkel met de vertrouwde en veilige bank-inlogmethode van je klanten.

 • Conversieverhogend en efficiënt
  Bij veel identificatiemethoden wordt afgehaakt vanwege de vele tussenstappen. Bij iDIN zijn die stappen minimaal waardoor het proces efficiënter is en dit identificatiemiddel zelfs papieren processen kan vervangen.

 • Minder tijd, papier en menskracht
  iDIN verificatie aanbieden in je webwinkel betekent een efficiencyslag in online identificeren met oog voor gebruikersgemak en de steeds strenger wordende veiligheids- en privacy eisen.

 • Beschermt tegen identiteitsfraude
  iDIN beschermt je webwinkel tegen identiteitsfraude met fraudemonitoring die wordt uitgevoerd door banken.

 • AVG compliant
  Deze verificatiemethode voldoet aan de AVG. Hierdoor hebben klanten toegang tot hun persoonlijke gegevens in een betrouwbare en veilige omgeving.

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.

icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.

icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.
Regel direct al je online and in-store betalingen.
laptop (3)
Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.
Alle betaalinformatie op een platform: online, in-store en omnichannel. 

Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.