Zoeken
Sluiten
Betaalmethoden per land

Betaalmethoden Polen. 

Polen is één van de snelst groeiende economieën in Europa. En de e-commercemarkt in het land groeit hard mee. Het is dus een land dat ondernemers in de gaten moeten houden.

De belangrijkste online betaalmethode in Polen is Przelewy24. Welke betaalmethoden zijn er nog meer in Polen? En hoe bied je alle betaalmethoden in Polen het beste aan in je webshop? 

betaal-opties-PL
Over Polen
  • 37.7 miljoen inwoners
  • Valuta is de Zloty 
  • 72% van alle consumenten shopt online
  • Verdeling e-commerce bestellingen:
    • 94% nationaal
    • 9% EU
    • 7% buiten EU

Een groot gedeelte van de Poolse bevolking is dankzij de corona crisis online gaan shoppen in de afgelopen jaren. Hiermee zijn ook de verwachtingen gestegen: consumenten verwachten tegenwoordig een ruime keuze aan bezorgmogelijkheden en betaalmethoden in Polen.

Als de juiste betaalmethode niet aanwezig is, verlaten Poolse consumenten relatief snel hun winkelmandje. Het is voor merchants dus noodzakelijk de juiste betaalmethode in Polen aan te bieden. 

Populairste betaalmethoden Polen

Betaalmethoden Polen

Consumenten kunnen kiezen uit verschillende betaalmethoden in Polen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste. 

Przelewy24: meest gebruikte betaalmethode in Polen

Przelewy24 is de meest gebruikte online betaalmethode van Polen. Deze betaalmethode laat consumenten in Polen betalen via een groot aantal Poolse banken, internationale creditcards en diverse andere betaalmethodes via bijvoorbeeld SMS.

Creditcards

Creditcards zijn ook een veelgebruikte betaalmethode in Polen. Creditcards bieden aankoopbescherming. In Polen zijn vooral  Mastercard, VISA en American Express onder consumenten. 

PayPal

PayPal biedt de mogelijkheid om zowel direct als later te betalen. PayPal maakt zowel betalingen mogelijk tussen consumenten onderling als van consument naar bedrijf. Een PayPal-betaling kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet worden uitgevoerd, zonder het achterlaten van creditcard- of bankgegevens. Vanwege de kopersbescherming is PayPal net als in andere Europese landen een zeer veelgebruikte betaalmethode in Polen. 

Amazon Pay

Een populaire betaalmethoden in Polen. Amazon Pay is een betaalsysteem van Amazon.com. Hiermee biedt Amazon haar gebruikers de mogelijkheid om met een gebruikersaccount op externe websites te bestellen. Qua werkwijze lijkt deze betaalmethode sterk op PayPal

Je klant voert een bestelling uit, kiest in de check-out voor Amazon Pay en wordt doorgestuurd naar het inlogscherm van de betaalmethode. Hierna kiest de gebruiker een betaalmiddel (creditcard, bankkaart, of andere optie) waarvan de betaling wordt afgeschreven. Met de knop: 'bevestigen' worden deze transacties 'gereserveerd'.

Met Pay. kun je gemakkelijk instellen wanneer de betaling van 'gereserveerd' naar 'betaald' moet worden overgezet. Dat kan direct, of binnen een uur en stel je in via de API of het Admin Panel van Pay.

Apple Pay 

Apple Pay is de internationale betaaldienst van Apple en sinds 2018 beschikbaar in Polen. Gebruikers die in het bezit zijn van Apple devices zoals de iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook kunnen gebruik maken van deze mobiele betaaldienst.

Overal waar klanten contactloos kunnen betalen hun betaalpas, kunnen Poolse consumenten ook betalen met Apple Pay. Het is mogelijk om Apple Pay. via Pay. aan te bieden in Polen. Wanneer je deze betaalmethode in jouw webshop aanbiedt, bied je jouw klanten de mogelijkheid om op een veilige, snelle en gemakkelijke manier aankopen te doen.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

 

 

carbon_software-resource-cluster

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages