PayPal

170 miljoen gebruikers wereldwijd

PayPal: een groot bereik en wereldwijd gebruikt

Wereldwijd is PayPal een populaire en veelgebruikte manier van online betalen. Via een persoonlijk (en gratis) account kunnen consumenten hun online aankopen direct online betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo. Dit kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet en zonder het invullen van bank of creditcardgegevens.

Webshop met PayPal

Met PayPal in jouw webshop heb je wereldwijd bereik, want internationaal maken ruim 169 miljoen consumenten gebruik van deze betaalmethode. PayPal maakt zowel betalingen mogelijk tussen consumenten onderling als van consument naar bedrijf. Een PayPal-betaling kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet worden uitgevoerd, zonder het achterlaten van creditcard- of bankgegevens. Ook de Nederlandse online shopper kiest er regelmatig voor om te betalen via PayPal. In Nederland telt deze betaalservice al ruim 2 miljoen rekeninghouders.

Betaalscherm PayPal

Wil je de creditcard niet als aparte betaalmethode in jouw webshop aanbieden? Dan kan je met PayPal toch creditcardbetalingen ontvangen. De consument hoeft hiervoor zelfs geen account bij PayPal te hebben.

PayPal installeren in jouw webshop

Voor een snelle en eenvoudige installatie stellen wij verschillende webshop plugins beschikbaar. Voor verschillende open-source platforms zoals OpenCart en Virtuemart, maar ook voor andere populaire systemen zoals Luondo. Zo heb je in een paar stappen een PayPal webshop. Voordat je met de PayPal plugin aan de slag kan, voeg je jouw webshop toe aan het PAY. Admin Panel. Voor de betaalmethode PayPal hoef je alleen het e-mailadres toe te voegen in ons systeem. Om dit e-mailadres te verkrijgen, heb je een eigen rekening nodig van PayPal. Dit kan je gemakkelijk online aanvragen bij PayPal. Om te helpen bij de installatie van de plugins kan je gebruik maken van onze handleidingen. Kom je er niet uit? Dan staat ons team paraat om PayPal te koppelen aan jouw webshop.

De rol van PAY. bij betalen via PayPal

Wij zorgen ervoor dat de consument na zijn keuze voor een betaalmethode naar het juiste scherm wordt verwezen. Bij de keuze voor PayPal verwijzen wij de bezoeker naar de PayPal betaalpagina. Van onze aanwezigheid merkt de consument niets. Hij kan zonder de tussenkomst van extra schermen betalen met PayPal.

Voor het afhandelen van een PayPal betaling betaal je aan PAY. alleen transactiekosten. Daarnaast brengt de PayPal betaalmethode € 0,35 in rekening plus een percentage (tussen de 1,5% en 3,4%) over het totale orderbedrag. Hoe hoog het percentage precies is, hangt af van jouw verkoopvolume.

Waarom PayPal via PAY?

Als je PayPal via PAY. instelt, dan zorgen wij dat de transactie afgehandeld wordt. Als je gebruik maakt van een plugin, dan wordt de PayPal betaalmethode netjes weergegeven in het betaalscherm. Alle PayPal betalingen kan je terugvinden in jouw statistieken, management overzichten en transacties. Je beheert met PAY. en dat betekent al jouw complete betaalverkeer onder één dak.

De voordelen van PayPal op een rij
  • Deze betaalmethode wordt wereldwijd gebruikt in 190 landen
  • Aantal PayPal rekeninghouders stijgt nog steeds
  • Consument betaalt zonder invoer van bank- of creditcardgegevens
  • Mogelijkheid tot het ontvangen van creditcardbetalingen
  • Makkelijke PayPal integratie via PAY.

PayPal beschikbaarheid

xs Pioneer Gateway
xs Professional Gateway
xs Business Gateway
xs Corporate Gateway
-

Beschikbaarheid

PayPal wordt wereldwijd door 170 miljoen klanten gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.