PayPal

170 miljoen gebruikers wereldwijd

PayPal

Wereldwijd is PayPal een populaire en veelgebruikte manier van online betalen. Via een persoonlijk (en gratis) account, kunnen consumenten hun online aankopen direct online betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo. Dit kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet en zonder het invullen van bank of creditcardgegevens.

Webshop met PayPal

Met PayPal in uw webshop heeft u wereldwijd bereik, want internationaal maken ruim 169 miljoen consumenten gebruik van deze betaalservice. Deze betaalmethode maakt zowel betalingen mogelijk tussen consumenten onderling als van consument naar bedrijf. Een betaling kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet worden uitgevoerd, zonder het achterlaten van creditcard of bankgegevens. Ook de Nederlandse online shopper kiest regelmatig voor PayPal. In Nederland telt deze betaalservice al ruim 2 miljoen rekeninghouders.

Betaalscherm PayPal

Wilt u creditcard niet als aparte betaalmethode in uw webshop aanbieden? Dan kunt u met PayPal toch creditcard betalingen ontvangen. De consument hoeft hiervoor zelfs geen PayPal account te hebben.

PayPal installeren in uw webshop

Voor een snelle en eenvoudige installatie stellen wij een verschillende webshop plugins beschikbaar. Voor verschillende open-source zoals OpenCart en Virtuemart, maar ook voor andere populaire systemen zoals Luondo. Zo heeft u in een paar stappen een webshop met PayPal. Voordat u met de plugin aan de slag kunt, voegt u uw webshop toe aan het PAY. Administration Panel. Voor PayPal hoeft u alleen het e-mailadres toe te voegen in ons systeem. Om dit e-mailadres te verkrijgen heeft u een eigen rekening nodig van deze betaalservice. Deze kunt u online aanvragen. Om te helpen bij de installatie van de plugins, kunt u gebruik maken van onze handleidingen. Komt u er niet uit? Dan staat ons team voor u paraat.

De rol van PAY. bij een PayPal betaling

Wij zorgen ervoor dat de consument na zijn keuze voor een betaalmethode naar het juiste scherm wordt verwezen. Bij de keuze voor PayPal, verwijzen wij de bezoeker dus naar de PayPal betaalpagina. Van onze aanwezigheid merkt de consument niets. Hij kan zonder de tussenkomst van extra schermen een betaling uitvoeren.

Voor het afhandelen van een PayPal betaling betaalt u aan PAY. alleen transactiekosten. Daarnaast brengt PayPal € 0,35 in rekening plus een percentage (tussen de 1,5% en 3,4%) over het totale orderbedrag. Hoe hoog het percentage precies is, hangt af van uw verkoopvolume.

Waarom PayPal via PAY.?

Als u PayPal via PAY. instelt dan zorgen wij dat de transactie afgehandeld wordt. Als u gebruikt maakt van een plugin dan wordt deze betaalmethode netjes weergegeven in het betaalscherm. Tevens kunt u alle PayPal betalingen terug vinden in uw statistieken, management overzichten en transacties. U beheert met PAY. dus uw complete betaalverkeer onder één dak.

De voordelen op een rij
  • Groot bereik, wereldwijd gebruikt (in 190 landen)
  • Aantal rekeninghouders stijgt nog steeds
  • Consument betaalt zonder invoer van bank- of creditcardgegevens
  • Mogelijkheid tot het ontvangen van creditcard betalingen
  • Makkelijke integratie via PAY.

PayPal tarieven

xs Pioneer Gateway
xs Professional Gateway
xs Business Gateway
xs Corporate Gateway

Beschikbaarheid

PayPal wordt wereldwijd door 170 miljoen klanten gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.