Spont

Webshop plugin door PAY.

Spont: veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Spont is een all-inclusive kassasysteem en is gericht op de horeca. De basis van Spont is online georiënteerd, waardoor je QR-codes, weborders en kiosken binnen enkele minuten up and running kunt hebben. En dit allemaal corona-proof; zo simpel kan het zijn!

Visual-spont-03.jpg

Een totaalpakket voor de horeca

Spont maakt het mogelijk de menukaart van jouw favoriete restaurant online te bekijken. Binnen een paar klikken is jouw bestelling geplaatst en kun je afrekenen met de gewenste betaalmethode.

Met het kassasysteem van Spont zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan werken met meerdere kassa’s, de efficiëntie verhogen met mobiele handhelds of jouw horecazaak uitbreiden met bestelzuilen, weborders, QR-codes en keukenschermen. Daarnaast kan je jouw voorraad bijhouden, klanten via een pin- of barcode laten betalen en kan je Spont gemakkelijk koppelen met jouw webshop.

Koppeling met Spont

Van beginner tot expert, iedereen kan aan de slag met de koppeling van PAY. en Spont. Via Spont kun je automatisch een account aanmaken bij PAY. waardoor je toegang krijgt tot ruim 40 nationale en internationale betaalmethoden waaronder iDEAL, creditcards en achteraf betaalmethoden. Daarnaast kan je pinbetalingen via bankpassen en creditcards ontvangen in jouw fysieke winkel en QR-betalingen aanbieden. Dankzij de samenwerking tussen PAY. en Spont heb je ook toegang tot pinterminals die snel geleverd en aangesloten kunnen worden.

De voordelen voor jouw horecazaak:

  • Een sneller, efficiënter en stabieler betaalproces
  • Een hogere conversie in je (web)winkel en conversieverhogende tools
  • Plug & Play: regel alles zelf, zonder tussenkomst van Spont
  • Een betrouwbaar betaalsysteem dankzij de API van PAY.
  • Toegang tot 40+ betaalmethoden, ontvang binnen één dag al jouw betalingen
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van fysieke pinoplossingen
  • Profiteer van een snelle levering en aansluiting van pinterminals
Visual-spont-04.jpg

Toegang tot meer dan 40+ nationale en internationale betaalmethoden

  • icon

Wij helpen je graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.